Çözüldü R5 5600X sistem açılırken CPU ve BOOT LED yanıyor fakat bilgisayar açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emre Senel

Decapat
Daha fazla  
RAM
Corsair 16GB(2x8) Vengeance RGB RT 3600mhz CL16 DDR4 Ram
SSD veya HDD modeli
Samsung 1TB 980 NVMe Okuma 3500MB-Yazma 3000MB M.2
Ekran kartı
Msi RTX 3070 Tİ gaming x trio
Anakart
MSI MPG B550 Gaming Edge WiFi 5100mhz(OC) RGB M.2
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600X 3.70 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm
Bilgisayarım açılırken 2-3 saniyeliğine CPU ve BOOT LED yanıyor fakat bilgisayar açılıyor.
Bilgisayar açıldıktan sonra LED'ler sönüyor herhangi bir sıkıntı olup olmadığını anlayamadım.
Bilgisi olan var mı acaba?

Şimdiden teşekkür ederim.

İyi akşamlar.

Çözüm
Bilgisayarım açılırken 2-3 saniyeliğine CPU ve BOOT LED yanıyor fakat bilgisayar açılıyor.
Bilgisayar açıldıktan sonra LED'ler sönüyor herhangi bir sıkıntı olup olmadığını anlayamadım.

İyi akşamlar.
Gayet normal. PC açılırken tüm bileşenler kontrol edilerek çalıştırılıyor göz açıp kapayıncaya kadar sistem kendini sorgulayıp tüm bileşenlerden cevap alıyor. Bu sorgu esnasında o ışıklar yanar.

İyi akşamlar.
Gayet normal. PC açılırken tüm bileşenler kontrol edilerek çalıştırılıyor göz açıp kapayıncaya kadar sistem kendini sorgulayıp tüm bileşenlerden cevap alıyor. Bu sorgu esnasında o ışıklar yanar.

Çözüm

Çok teşekkür ederim, tedirgin olmuştum.

Teşekkür ederim,

İyi akşamlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı