Cevabın için teşekkür ederim. Öncelikle monitörü hangi düşüncelerle aldım onu aktarayım. Monitörleri araştırırken 1 milyar renk desteği daha iyi kalitede görüntü vereceğini düşünmüştüm. Bir de CS:GO gibi oyunlarda hz önemli tabii ki bende 144hz olsun istedim (1ms ve altı). Son olarak TN, IPS ve VA Monitörler oluyormuş bunda da kalite açısından IPS alınır diye okumuştum forumlarda. Dediğim gibi çocukluktan beri bir hayalim vardı o yüzden en yüksek çözünürlük olsun istiyorum. 1080P monitörler 2k çözünürlüğü tam verimle aktaramıyormuş galiba açılan konularda okumuştum. Bütçem daha fazla olsa 4k monitör alırdım. Sizin demek istediğiniz şeyi tam anlayamadım. Monitöre bu kadar fazla bütçe ayırmaya gerek yok mu anlamında dediniz?Monitör bu sistem aşırı yüksek. 1080p bir monitörle değiştirmeniz daha iyi olur.
Cevabın için teşekkür ederim dostum. Bu sistem ile benim oluşturduğum sistem arasında oyunlarda FPS bakımından fark olur mu? Oluyorsa hangisi daha yüksek verir sence? Ben kulaklık, mouse ve klavyeden bütçe kısıp ekran kartına ayırmaya düşünüyordum. Ayrıca Bilgisayara işletim sistemi kurmayınca direk deneme sürümünde mi açılıyor biliyor musunuz? saçma bir soru oldu biliyorumTavsiyem:
Monitör:SAFA KARACA-SF1 / INTEL Core i5-11400 / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
SAFA KARACA-SF1 oyuncu bilgisayarı INTEL i5-11400 ve ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Klavye:LG Ultragear 24GN650-B 23.8" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG Ultragear 24GN650-B 23.8" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG Ultragear 24GN650-B 23.8" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.850,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kulaklık:Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.979,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fare:Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011201-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011201-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011201-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah özelliklerini incele, 3.699,43...www.akakce.com
Windows 10 Key:Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Toplamda 19.485₺ yapıyor.Windows 10 Pro Key Lisansı | Hızlı ve Güvenli Satın Al | Hemen Teslim
Windows 10 Pro lisans key hemen satın al! Orijinal, ömür boyu geçerli ve anında teslim avantajıyla güvenli alışveriş fırsatını kaçırma!www.yazilimbudur.com
Aslında biraz haklısın ama 10 bit renk derinliği aradaki merdivenlenmeyi azaltacağından daha pürüzsüz ve gerçekçi sayılabilecek bir deneyim alırsın. Bahsettiğin kalite renk doygunluğu ve canlılıksa 8bit ama daha yüksek renk Gamutu sunan monitörler daha doygun ve canlı sayılabilecek renkler verir.Monitörleri araştırırken 1 milyar renk desteği daha iyi kalitede görüntü vereceğini düşünmüştüm.
TN çağ dışı onu hiç saymayalım.Son olarak TN, IPS ve VA Monitörler oluyormuş bunda da kalite açısından IPS alınır diye okumuştum forumlarda.
3060 2K'da yüksek FPS veremeyecek. Bir zaman sonra ya grafikler sürünecek ya da çözünürlük.Sizin demek istediğiniz şeyi tam anlayamadım. Monitöre bu kadar fazla bütçe ayırmaya gerek yok mu anlamında dediniz?
Renk gamutunu ilk defa duydum hemen bir araştırma yaptım cidden önemli bir şeymiş. Monitörün özellikler kısmında öyle bir bilgi görmemiştim. Ayrıca bu konuştuklarımıza göre max.2600TL 1080p bir monitör öneriniz var mı? TeşekkürlerAslında biraz haklısın ama 10 bit renk derinliği aradaki merdivenlenmeyi azaltacağından daha pürüzsüz ve gerçekçi sayılabilecek bir deneyim alırsın. Bahsettiğin kalite renk doygunluğu ve canlılıksa 8bit ama daha yüksek renk Gamutu sunan monitörler daha doygun ve canlı sayılabilecek renkler verir.
TN çağ dışı onu hiç saymayalım.
Renk gamutu burda da etkin oluyor. Siz aynı bit derinliğine, parlaklığa sahip ama birisi diyelim ki IPS ve %67 DCI P3, diğeri ise VA ve %95 DCI P3 gamut kapsaması sağlıyor. Burada VA panel çok kat kat daha iyi. Bunun tam tersi de olabilir.
3060 2K'da yüksek FPS veremeyecek. Bir zaman sonra ya grafikler sürünecek ya da çözünürlük.
Renk gamutunu ilk defa duydum hemen bir araştırma yaptım cidden önemli bir şeymiş. Monitörün özellikler kısmında öyle bir bilgi görmemiştim. Ayrıca bu konuştuklarımıza göre max.2600TL 1080p bir monitör öneriniz var mı? Teşekkürler
Çok teşekkürler. İyi akşamlarDell S2422HG Monitör
Dell S2422HG Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com Monitörün özelliklerinde çoğu özellik yazmaz zaten. Epey'de de yanlış bilgi olabiliyor. Display Specifications'a bakın, orda bulamazsanız RTİNGS incelemesine bakın. Ya da zamanınız varsa Technopat incelemelerini, Hardware Unboxed'ı izleyebilirsiniz.ViewSonic XG2405-2 Monitör
ViewSonic XG2405-2 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com