Çözüldü R5 5600X sistem çalışıyor ancak görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kanyewest

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 3060
Anakart
Asus PRIME B550M-A Wi-Fi
İşlemci
Ryzen 5 5600X
Merhaba, bu sabah bilgisayarın tozunu almak için ekte bıraktığım resimdeki fandan süpürge tuttum. Bir de ön kısımdaki fanlardan süpürge tuttum. Okula gidip geldiğimde açmaya çalıştığımda bilgisayar çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor. Klavye ve mouse da çalışmıyor. Bunun sebebi nedir nasıl düzeltebilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_20230105_170240.jpg
    IMG_20230105_170240.jpg
    129,4 KB · Görüntüleme: 48
Çözüm
PSU kablosunu duvardan çek, kasanın açma tuşuna 20 saniye basılı tut ve 10-15 kere bas çek yap.

Sonra PSU kablosunu takıp tekrar açmayı dene.
Merhaba, bu sabah bilgisayarın tozunu almak için ekte bıraktığım resimdeki fandan süpürge tuttum. Bir de ön kısımdaki fanlardan süpürge tuttum. Okula gidip geldiğimde açmaya çalıştığımda bilgisayar çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor. Klavye ve mouse da çalışmıyor. Bunun sebebi nedir nasıl düzeltebilirim?
Bilgisayarın fişini çekin. Güç tuşuna 6-7 defa basın. Sonra fişini takıp açmayı dener misiniz?

Fanı süpürgeye çektirirseniz döndüğünde içeri elektrik verir. Sistem kendini korumaya almış.
Anladım teşekkür ederim yeniden.

PSU kablosunu duvardan çek, kasanın açma tuşuna 20 saniye basılı tut ve 10-15 kere bas çek yap.

Sonra PSU kablosunu takıp tekrar açmayı dene.
Size de teşekkür ederim bu yöntemle de düzeliyor sanırım ama diğer arkadaşın yöntemi daha kısa geldiği için onu denedim 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı