R5 5600X sistem รงift ekran iรงin yeterli mi?

KdrMax

Centipat
Katฤฑlฤฑm
3 Mayฤฑs 2023
Daha fazla  
Merhaba,

๐™ฐ๐™ผ๐™ณ ๐š๐šข๐šฃ๐šŽ๐š—โ„ข ๐Ÿป ๐Ÿป๐Ÿผ๐Ÿถ๐Ÿถ๐š‡ ๐Ÿน.๐Ÿป ๐™ถ๐™ท๐šฃ - ๐™ฟ๐š›๐š˜๐šŒ๐šŽ๐šœ๐šœ๐š˜๐š›.

+ ๐™ฐ๐š‚๐š„๐š‚ ๐™ฟ๐š๐™ธ๐™ผ๐™ด A320M k ๐™ผ๐š˜๐š๐š‘๐šŽ๐š›๐š‹๐š˜๐šŠ๐š›๐š.

+ ๐™ฐ๐š‚๐š„๐š‚ ๐š๐™ฐ๐™ณ๐™ด๐™พ๐™ฝ ๐™ณ๐š„๐™ฐ๐™ป ๐š๐š‡ ๐Ÿผ๐Ÿฝ๐Ÿถ๐Ÿถ๐š‡๐šƒ ๐Ÿท๐Ÿธ๐™ถ๐™ฑ ๐™ถ๐™ณ๐™ณ๐š๐Ÿผ ๐Ÿท๐Ÿฟ๐Ÿธ ๐™ฑ๐š’๐š - ๐™ถ๐š›๐šŠ๐š™๐š‘๐š’๐šŒ ๐™ฒ๐šŠ๐š›๐š.

+ ๐™ถ ๐š‚๐™บ๐™ธ๐™ป๐™ป ๐Ÿท๐Ÿผ๐™ถ๐™ฑ (๐Ÿธ๐šก๐Ÿพ๐™ถ๐™ฑ) ๐™ณ๐™ณ๐š๐Ÿบ ๐Ÿน๐Ÿธ๐Ÿถ๐Ÿถ ๐™ผ๐™ท๐šฃ - ๐š๐™ฐ๐™ผ.

+ ๐™ฒ๐š๐š„๐™ฒฤฑ๐™ฐ๐™ป ๐Ÿป๐Ÿถ๐Ÿถ๐™ถ๐™ฑ ( ๐Ÿน๐Ÿป๐Ÿถ๐Ÿถ๐™ผ๐™ฑ ๐š๐šŽ๐šŠ๐š / ๐Ÿท๐Ÿฟ๐Ÿถ๐Ÿถ๐™ผ๐™ฑ ๐š†๐š›๐š’๐š๐šŽ ) - ๐š‚๐š‚๐™ณ.

+ ๐š‡๐™ธ๐™ถ๐™ผ๐™ฐ๐šƒ๐™ด๐™บ ๐š‡-๐™ฟ๐™พ๐š†๐™ด๐š ๐Ÿผ๐Ÿป๐Ÿถ๐š† ๐Ÿพ๐Ÿถ+ - ๐™ฟ๐š‚๐š„.

+ ๐™ฟ๐™พ๐š†๐™ด๐š ๐™ฑ๐™พ๐™พ๐š‚๐šƒ ๐š…๐™บ-๐™ถ๐Ÿน๐Ÿฝ๐Ÿถ๐Ÿท๐š† ๐š„๐š‚๐™ฑ ๐Ÿน.๐Ÿถ - ๐™ฒ๐šŠ๐šœ๐šŽ.

+ ๐š‚๐™ฐ๐™ผ๐š‚๐š„๐™ฝ๐™ถ ๐Ÿธ๐Ÿบ" ๐™ป๐š‚๐Ÿธ๐Ÿบ๐™ฐ๐™ถ๐Ÿน๐Ÿถ๐Ÿถ๐™ฝ๐š๐š‡๐š„๐™ต ๐Ÿท๐š–๐šœ ๐Ÿท๐Ÿบ๐Ÿบ ๐™ท๐šฃ - ๐™ผ๐š˜๐š—๐š’๐š๐š˜๐š›.

ลžu ลŸekilde bir sisteme sahibim cift monitรถr baฤŸlamak istiyorum, fakat yeterli kalฤฑr mฤฑ kalmaz mฤฑ bilmiyorum. Anakartฤฑ deฤŸiลŸtirmeliyim, neyle degistirmeliyim?

Son dรผzenleyen: Moderatรถr:
ฤฐลŸlemcin kรถtรผ olsa da zaten รงift monitรถr yapabilirsin ki. ร‡ift moniรถr รถyle performans dรผลŸรผลŸรผ yapan bir ลŸey deฤŸil ki ortada oyun oynarken saฤŸdan 2K video aรงarsan tabii ki de performans kaybฤฑ olur. Ben 2 tane kullanฤฑyorum yakฤฑnda 3. de geliyor sisemde tฤฑk yok.

Sorun olmaz, rahat kullanabilirsin.

Sorun olmaz, rahat kullanabilirsin.

GiriลŸ olarak sฤฑkฤฑntฤฑ yaลŸar mฤฑyฤฑm, yani DisplayPort HDMI port falan eksik kalma durumu olur mu?

Bu siteyi kullanmak iรงin รงerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek iรงin รงerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasฤฑnฤฑ ร–ฤŸren.โ€ฆ