R5 5600X sistem için hangi PSU tercih edilmeli?

2021 olan güncel olduğuna göre bir farkı elbet vardır hocam. 2021 olanın bir kodu var mı?

2021 olan güncel olduğuna göre bir farkı elbet vardır hocam. 2021 olanın bir kodu var mı?
2021 olan bu:

Bu ürün hakkında hiç fikrim yok hocam. Corsair'den farkı nedir? Neden ucuz?

Bu ürün hakkında hiç fikrim yok hocam. Corsair'den farkı nedir? Neden ucuz?
RM750X'in en önemli rakibi CORE REACTOR 750.

1) Fanları arasında farklar var, RM750X'in 140mm rulmana temas etmeyen manyetik fanı varken CORE REACTOR 750'de 120mm akışkan dinamik rulman fan var. RM750X'in fanı daha iyi.

2) RM750X'in 12V regülasyonu CORE REACTOR 750'ye karşın daha sıkı, bu daha iyi.

3) RM750X hold up time konusunda CORE REACTOR 750'ye karşın daha iyi konumda.

4) RM750X ani akım konusunda CORE REACTOR 750'ye karşın daha avantajlı.

5) RM750X ripple ölçümlerinde CORE REACTOR 750'den daha başarılı.

6) RM750X daha sessiz bir güç kaynağı.

Bunlar birer birer eksiler, RM750X ve CORE REACTOR 750'nin iç yapısı arasında aman aman diyeceğimiz tonla farklılık yok. RM750X CORE REACTOR 750'den daha iyi olsa da bunlar 1300 TL'lik farka değecek şeyler değil benim gözümde.

Çok güzel açıklamışsınız çok teşekkür ederim. Corsair almaya karar verdim.

@PluckyX
Bana kalırsa Core Reactor yapıştır gitsin. Fazladan 1300TL'yi hak etmiyor RM750X. 1300TL cebinde kalır. Core Reactor'ün fiyatı çok iyi. Benzer fiyatta ki ürünlerden 1-2 gömlek üstün bir ürün.

Çok güzel açıklamışsınız çok teşekkür ederim. Corsair almaya karar verdim.
RM750 kullanıcısı olarak şunları söyleyeyim, haberiniz olsun önceden.

1- Kablo boyları kısa
2- Kablolar yassı ve kablolama da bu durum sorun yaratabiliyor.
3- Sata kabloları aşırı sert, bükmesi zor. Bir kabloda 3-4 disi yuva var ve kalınlıkları yüzünden yine kablolamayı zorlaştırıyor. Üstüne bir de vazı durumlarda kasa kapağını kapatmana engel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…