Lagrima Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #11 KpY0s dedi: Corsair'ın RAM'leri iyi değil diye duymuştum, O.C zor bir şey değil. Konu açarsanız yardımcı olurlar. SSD konusunda Samsung'dan şaşmayın. Genişletmek için tıkla... Garanti konusunda sıkıntı çıkar mı?
KpY0s dedi: Corsair'ın RAM'leri iyi değil diye duymuştum, O.C zor bir şey değil. Konu açarsanız yardımcı olurlar. SSD konusunda Samsung'dan şaşmayın. Genişletmek için tıkla... Garanti konusunda sıkıntı çıkar mı?
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 8 Mart 2021 #12 Lagrima dedi: Garanti konusunda sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Fikrim yok, sorun olmaz diye tahmin ediyorum. RAM bölümüne konu açabilirsiniz emin olmak için.
Lagrima dedi: Garanti konusunda sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Fikrim yok, sorun olmaz diye tahmin ediyorum. RAM bölümüne konu açabilirsiniz emin olmak için.
Lagrima Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #13 KpY0s dedi: Fikrim yok, sorun olmaz diye tahmin ediyorum. RAM bölümüne konu açabilirsiniz emin olmak için. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
KpY0s dedi: Fikrim yok, sorun olmaz diye tahmin ediyorum. RAM bölümüne konu açabilirsiniz emin olmak için. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler