R5 5600X sistem nasıldır?

Kendi 5600Xli sistemimi satıp yerine 5600'lü sistem almak canımı acıtacak ama yapacak bir şey yok gibi. Keşke işlemci yükseltme seçeneklerine X i de koysalarmış ne güzel olurmuş.
X olunca bişe değişmiyor dostum gereksiz masraf.

Diğer sisteminiz nedir hocam bu arada satacağınız.

XFX RX570 4 GB.
5600X.
XPG Gammix 16 GB RAM.
A320M.
Frisby 600W 80+ Bronze.
Bu sistemi satmak yerine kart değiştirip kullanmayı tercih ettim ilk başta. Hatta işlemciyi değiştirerek başlamıştım ama kartı değiştirirsem PSU + anakart da değiştirmek zorunda kalacağım çok zahmetli olacak o yüzden direkt satıp yeni sistem almak daha mantıklı geldi.

İşlemcini satma.

İşlemcini satma.

İşlemcimi satmazsam sistemi hiçbir şekilde satamam. Zaten 4 aylık işlemci canım acıyor resmen.

İşlemcimi satmazsam sistemi hiçbir şekilde satamam. Zaten 4 aylık işlemci canım acıyor resmen.

Çok büyük aptallık yaptım. 4 ay önce anakart almıştım. Hem de MSI MPG B550 Gaming Edge Wi-Fi. Sonra param ay sonuna yetmeyecek diye iade ettim ve bilin bakalım ne oldu? Ay sonuna yetti. Daha sonrasında eski işlemcimi sattım. Büyük bir aptallık daha. Satmasaydım 2. monitörüm + eski işlemcimle beraber sistemi satardım ve yeni işlemcim ile iade ettiğim o anakartın üstüne parçaları toplayıp güzel bir sisteme sahip olabilirdim. Dediğim gibi işte aptallık. Acele iş yapınca böyle oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…