Oynadığım oyun Knight Online ve resimlerde gördüğünüz sıçaklıkları alıyorum. Eskiden 55 dereden üste çıkmazdı ve oynadığım oyun kngiht yani neyi bu kadar zorluyor olabilir.
Oynadığım oyun Knight Online ve resimlerde gördüğünüz sıçaklıkları alıyorum. Eskiden 55 dereden üste çıkmazdı ve oynadığım oyun kngiht yani neyi bu kadar zorluyor olabilir.
Bilgisayarımı daha yeni temizledim tüm parcalarını söküp tek tek temizleyip tertemiz ettm ne olduysa ondan sonra oldu. 56 derecden yukarı çıkmayan işlemci 80'lere çıktı. Kime sorsam her şeyi doğru yere takmışsın diyör nerede hata anlamadım. Acab sıvı soğutucuyumu doğru oturtamadım. 3300 RPM de çalışıyor.
Resimlerle anlatmaya çalıştığım için açtım hatta aklıma başka bir fikir eldiğinde farklı şekilde yine açıyorum. Çünkü buna bir çözüm bulmak istiyorum. Beni çok strese sokmaya başladı bu durum.
Çözümü yazdık zaten diğer konuya. Tamamiyle kontakt probleminden kaynaklanıyor. Kablolardan akışın olduğunu hissediyorum dedin fanların çalışıyor. Geriye tek sebep kontakt problemi ya da gaskette kirlenme olabilir.