Merhaba, bilgisayarımdaki bir sorundan dolayı format attım ve Windows 11'e yükselttim fakat Windows 10 da ve 11'e yükselttiğimde bile devam eden şöyle bir sorun oluştu bilgisayarı her açtığımda çok yavaşlıyor bir süre sistemi zorlarsam kendiliğinden kapanıyor açtığımda ise hiçbir sorun yokmuş gibi kullanmaya devam ediyorum sorunun çözümünü bilen var mı?
Merhaba, bilgisayarımdaki bir sorundan dolayı format attım ve Windows 11'e yükselttim fakat Windows 10 da ve 11'e yükselttiğimde bile devam eden şöyle bir sorun oluştu bilgisayarı her açtığımda çok yavaşlıyor bir süre sistemi zorlarsam kendiliğinden kapanıyor açtığımda ise hiçbir sorun yokmuş gibi kullanmaya devam ediyorum sorunun çözümünü bilen var mı?
diskte tahminimce yazılımsal bir problem var. ama bios ayarlarınızdan kaynaklı birşey de olabilir. bios pilini çıkarıp takarak bir sıfırlar mısınız. sonrasında sorun gene düzelmezse windowsun kurulu olduğu disk tüm bölümleriyle beraber silerek yeniden kurun.
Diskte tahminimce yazılımsal bir problem var. Ama BIOS ayarlarınızdan kaynaklı bir şey de olabilir. BIOS pilini çıkarıp takarak bir sıfırlar mısınız? Sonrasında sorun gene düzelmezse Windows'un kurulu olduğu disk tüm bölümleriyle beraber silerek yeniden kurun.