R5 5600X sistemde mavi ekran hatası

orhanakdo

Femtopat
Daha fazla  
Minidump paylaşır mısınız?

Hocam belirttiğiniz uzantıda öyle bi klasör yok.

Biosdaki değerler böyle neleri nasıl değiştirmeliyim acaba

Birde arkadaş kafasına göre bi ayar yaptırdı amd rayzen master programında manuel olarak
ve kapanma olayı durdu gibi lakin hala çok yüksek sıcaklıklardayım. ve kullandığım mhz ve voldaj derğerlerinin doğru oldugunu düşünmüyorum bu da onun görseli

Hocam belirttiğiniz uzantıda öyle bi klasör yok.
Buradaki bağlantıda Ali Güngör'ün mesajına bakabilirsiniz.

Ali Güngörün dediği gibi sistemdende baktım ordakinin aynısı. formattan sonra amd rayzen master ayarı yaptık ondan sonra mavi ekran vermeyi durdurdu ama hala çok sıcak çalışıyor. formattan sonra mavi ekran vermediği için olabilirmi o klasörün yokluğu

Formattan sonra mavi ekran vermeyi durdurduysa tabii ki klasör boş olacaktır. Mavi ekran vermiyor mu artık?

amd rayzen master programında arkadasımın tavsiyesiyle manuel bi ayar yaptım. o yüzden mavi ekran vermeyi durdurdu lakin hala çok sıcak pc boşta 65derece en küçük bi oyunda 80üstü oluyor.
sıcaklık ve voltaj konusunda yardıma ihtiyacım var

Mavi ekran konusu için yaptığınız ayarları yazıp, o mesajınızı çözüldü olarak işaretleyin. Daha sonra sıcaklık ile alakalı da ayrı bir konu açın, yardım edeceklerdir.

Hocam öyle güçlü bir sisteme 650 watt mı güç kaynağı kullandınız ? Sorun PSU büyük ihtimal. Ben 2080 super'e bile 800 watt bronz kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…