R5 5600X sistemde mavi ekran hatası

Pontyakup

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
DDR4 32 GB 3600 MHz
SSD veya HDD modeli
M.2 Samsung 980 Pro
Ekran kartı
AMD 8 GB
Anakart
Asus B550 MK 2
İşlemci
R5 5600X
Sık sık mavi ekran hatası alıyorum. Anakarttan şüphelendim anakartı değiştirdim sorun halen devam ediyor. SSD'den şüphelendim SSD değiştirdim yine sorun devam ediyor. 5-6 tane bilgisayarcı bulamadı. Bu sorunu çözebilen var mı? Teşekkür ederim.

Donanım: Samsung Pro 980 SSD, DDR4 32 GB RAM, 8 GB ekran kartı, ASUS anakart B550, AMD Ryzen 5.600X işlemci. Bu kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Minidump dosyalarını bir klasöre attım arşive de ekledim yani zip yaptım lakin paylaşma adresi oluşturamıyorum

Buyurun minidump Ayrıca cihazımda m2 ssd'yi söküp yeni aldığım sata ssd taktım mavi ekran hatası ile devam ediyordu anakartı değiştirdim yine devam etti bir tek işlemci kaldı veya bilgisayar kasası içerisinde kısa devre yapıyor Teşekkürler sorunuma çare bulursanız sevinirim

Merhaba minidump dosyalarıma baktınız mı?

Son düzenleme:
Dostum merhaba.

Ryzen 5600X.
ROG X570-E (BIOS 4403 güncel)
32 GB RAM (4x8 Corsair)
ROG RTX 3070 (driver güncel)
Thermaltake 750W.
Samsung 980 Pro 1TB.

Yakın zamanda bende de mavi ekran hatası (whea kodlu) başladı. Sadece oyunlara girince ya da 1-2 dk oynayınca oluyor. Masaüstünde ya da internette dolaşırken mavi ekran hatası hiç almadım. Üstelik 2 adet 980 Pro var elimde. PS5'ten söküp onu da bilgisayara taktım sorun aynı. İşin enteresan tarafı 970 EVO Plus yada 870 SATA SSD takınca sorun yok. (Windowsu sürekli yeniden kurdum bu arada).Elim kolum bağlandı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sen çözebildin mi acaba?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…