Bir anda bilgisayar kasmaya başlıyor takıla takıla çalışıyor, sonra aniden donuyor hiçbir komut çalışmıyor ve mavi ekran hatası veriyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Bir anda bilgisayar kasmaya başlıyor takıla takıla çalışıyor, sonra aniden donuyor hiçbir komut çalışmıyor ve mavi ekran hatası veriyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Kardeşim RAM'lerini silgi ile sil tekrar tak temassız yer var RAM'de.
Sorununuz düzelmez ise RAM'lerin hepsini çıkartın tek tek takip deneyin 1 tanesi arızalı olabilir.
RAMleri daha yeni satın aldım ama eski ramlerimle mavi ekran sorunu yaşıyordum bunlarla değiştirdim yine mavi ekran yemeye başladım yalnız bir fark var eski ramlerde oyun oynarken takılıyordu şimdikilerde oyunda hiç sorun yok internette gezinirken sorun çıkıyor
RAM'leri daha yeni satın aldım ama eski RAM'lerimle mavi ekran sorunu yaşıyordum bunlarla değiştirdim yine mavi ekran yemeye başladım yalnız bir fark var eski RAM'lerde oyun oynarken takılıyordu şimdikilerde oyunda hiç sorun yok internette gezinirken sorun çıkıyor.