R5 5600X sistemde RX 470 ekran kartı kullanılır mı?

MustafaYm

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Ben yeni bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum fakat iyi bir ekran kartı alamıyorum. Sorum şu benim eski bilgisayarımda ASUS RX 470 var. Onu bir süreliğine(en azından yeni aldığım parçaların parasını ödeyene kadar ) kullansam sizce nasıl olur? Sonrasında da 3060 Ti alma gibi bir düşüncem var sizce uygun mudur?

AMD ryzen™ 5 5600X.
MSI B550M-A Pro.
XPG Gammix D30 AX4U320016G16A-SR30 16 GB DDR4 3200 MHz CL16 RAM.
Kingston 500 GB NV1 M.2 2280 NVMe SNVS/500
ASUS TUF Gaming GT301.
Cooler Master 750W 80 Bronze MWE V2 MPE-7501

Burası yanlış hatırlamıyorsam 11-12 bir TL arası bir şey tutuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kasa yerine farklı bir kasa tercih etseniz fiyat anlamında sizi rahatlatır. İleriye dönük olsun derseniz RAM'i 32GB yaparsınız o fiyat farkına.

O kasa yerine farklı bir kasa tercih etseniz fiyat anlamında sizi rahatlatır. İleriye dönük olsun derseniz RAM'i 32 GB yaparsınız o fiyat farkına.

Yorumun için teşekkürler. Peki herhangi bir önerin var mı kasanın tipi hiç önemli değil sadece iyi soğutması olsa yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerin için teşekkürler. Şöyle bi link buldum Asus Prime B550M-K - MSI B550M-A PRO Karşılaştırması - Epey dediğin gibi yanlış görmediysem karşılaştırıldığında m-k daha iyi puan almış ve aynı fiyatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…