R5 5600X sisteme 4500 TL kasa + güç kaynağı önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Vatan'dan aldığım bir ürüne iade çıktı ve bunu kasa + güç kaynağı alarak değerlendirmek istiyorum. Bu yüzden önerileri Vatan Bilgisayar üzerinden yapın.

Şimdi şöyle bir seçeneğim var, bu kasayı alabilirim; CORSAIR İCUE 4000X RGB 750W 80PLUS BRONZE TEMPERED GLASS MidT SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Fakat bana iade çıkan ürün de bu zaten ve içindeki PSU'da Coil Whine sorunu var. Dolayısıyla farklı seçeneklere bakmak istiyorum.

Sistemim;
  • R5 5600X
  • MSI B550 Gaming Plus
  • Gigabyte Vision RTX 3060 Ti
  • Arctic LF2 ARGB 360mm

Şimdi PSU'nun en az 700W ve 80+ Gold sertifikalı olmasını istiyorum. Ayrıca modüler olmalı.
Kasa için ise hava girişlerinde filtre olmalı. Malzeme kalitesi iyi olmalı. En azından ön tarada 360mm Radyatör desteği olmalı. Ayrıca beyaz olursa iyi olur.
Tekrar söylüyorüm, tavsiyeler Vatan Bilgisayar'dan yapılmalı. Hediye kartı verecekleri için başka bir yerden alamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU nun sesli olduğu söylenmiş Linus Tech Tips de. Ben şu ikiliyi düşündüm;

Elimde Airflow paneli mevcut zaten Corsair 4000 serisi için. Yani öne mesh panel takıcam.
Ön tarafına aynı şekilde Arctic LF2 360Mm ARGB yi takıcam.
Arka ve üste de egzoz fan olarak 3 adet Arctic P12 fan takıcam.
Nasıl olur?

Gerçekten Vatan kadar kalitesiz ürünleri bu kadar pahalıya satan başka bir market görmedim, içim daraldı.

PSU'nun PWR_OK'u yanlış ayarlı, kasa da fiyatını hak etmiyor.
Gerçi, fiyatını hangi ürün hak ediyor ki Vatan'da...

Gerçekten Vatan kadar kalitesiz ürünleri bu kadar pahalıya satan başka bir market görmedim, içim daraldı.

Kasa güzelmiş mağazada kesinlikle inceleyeceğim bunu. Üstüne Arctic LF 2 sığarsa tadından yenmez.
Fakat PSU çok düşük seviye geldi PSU da kaliteli bir tercih olması önemli benim için.
Bu PSU nasıldır?
THERMALTAKE TOUGHPOWER GF 750W 80PLUS GOLD FULL MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
Eğer kötü derseniz biraz daha üstüne koyup GF1 alabilirim.

Sığıp sığmayacağı hakkında bir fikrim yok ama yeterli boşluk var gibi.

GF1'in incelemesi var, GF'nin yok. Garanti olsun diye GF1 alabilirsin, ama MWE V2 Bronze'dan sonra bayağı koymuş olursun üstüne.

Sığıp sığmayacağı hakkında bir fikrim yok ama yeterli boşluk var gibi.

GF1'in incelemesi var, GF'nin yok. Garanti olsun diye GF1 alabilirsin, ama MWE V2 Bronze'dan sonra bayağı koymuş olursun üstüne.
PSU da paradan kısmak istemiyorum açıkçası. GF1 hakkındaki yorumunuz nedir?

Pek cesit yok, olanlar da cok pahali zaten. Vatan'dan ozel indirimleri haricinde urun alinmaz. Eldekilere gore bir seyler onerdim acikcasi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı