PSU nun sesli olduğu söylenmiş Linus Tech Tips de. Ben şu ikiliyi düşündüm;Onerebilirim. Zaten pek secenek de yok.
Onerebilirim. Zaten pek secenek de yok.
Kasa güzelmiş mağazada kesinlikle inceleyeceğim bunu. Üstüne Arctic LF 2 sığarsa tadından yenmez.Gerçekten Vatan kadar kalitesiz ürünleri bu kadar pahalıya satan başka bir market görmedim, içim daraldı.
CORSAIR 470T RGB TAMPERLİ CAM YAN PANEL MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
CORSAIR 470T RGB TAMPERLİ CAM YAN PANEL MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
COOLER MASTER MWE 80PLUS BRONZE 650W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MWE 80PLUS BRONZE 650W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
PSU'nun PWR_OK'u yanlış ayarlı, kasa da fiyatını hak etmiyor.
Gerçi, fiyatını hangi ürün hak ediyor ki Vatan'da...
PSU da paradan kısmak istemiyorum açıkçası. GF1 hakkındaki yorumunuz nedir?Sığıp sığmayacağı hakkında bir fikrim yok ama yeterli boşluk var gibi.
GF1'in incelemesi var, GF'nin yok. Garanti olsun diye GF1 alabilirsin, ama MWE V2 Bronze'dan sonra bayağı koymuş olursun üstüne.
PSU da paradan kısmak istemiyorum açıkçası. GF1 hakkındaki yorumunuz nedir?
Gerçekten Vatan kadar kalitesiz ürünleri bu kadar pahalıya satan başka bir market görmedim, içim daraldı.
CORSAIR 470T RGB TAMPERLİ CAM YAN PANEL MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
CORSAIR 470T RGB TAMPERLİ CAM YAN PANEL MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
COOLER MASTER MWE 80PLUS BRONZE 650W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MWE 80PLUS BRONZE 650W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
PSU'nun PWR_OK'u yanlış ayarlı, kasa da fiyatını hak etmiyor.
Gerçi, fiyatını hangi ürün hak ediyor ki Vatan'da...
Teşekkürler. Kasada güzelmiş zaten üste 360Mm desteği de çok iyi oldu.Güzel bir PSU, Thermaltake'in başarılı olduğu ender modellerinden.
Ayrıntılı incelemek istersen buraya bakabilirsin:
Thermaltake Toughpower GF1 850W PSU Review: High Performance And RGB Lighting
The Thermaltake Toughpower GF1 850W, besides a cool RGB lighting, achieves high performance, and it also sports a fairly quiet operation.www.tomshardware.com