Y ysfaly Decapat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2022 #21 Buyurun hocam. tristessehivernale dedi: Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü almazsanız nasıl yardımcı olabiliriz? Dosyanın adını config.plist yapıp kaydedin ve USB'yi bootlayın. GPU-Z'de de Lexa çıksa da sorun olmaz, keza: Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Görseli ekledim hocam. Dosya Ekleri IMG_20220406_000155.jpg 180,2 KB · Görüntüleme: 43 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2022
Buyurun hocam. tristessehivernale dedi: Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü almazsanız nasıl yardımcı olabiliriz? Dosyanın adını config.plist yapıp kaydedin ve USB'yi bootlayın. GPU-Z'de de Lexa çıksa da sorun olmaz, keza: Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Görseli ekledim hocam.
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 6 Nisan 2022 #22 Hangi configi denediniz? BIOS ayarlari ne durumda?
Y ysfaly Decapat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2022 #23 Fast boot = disabled. Secure Boot = Disabled/Other OS. Serial/COM port = disabled. CSM = disabled (kesinlikle devre dışı olması gerekir, gıo gibi ekran kartı hatalarının bu ayar açık iken olma ihtimali yüksek) Above 4G decoding = disabled. EHCI/XHCI hand-off = enabled. SATA mode = AHCI. UEFI = enabled. BIOS bu şekilde Config konunun önceki sayfa da @e.n.e.s in attığı Config ondan önce de 6 çekirdek B550 Config'i denemiştim.
Fast boot = disabled. Secure Boot = Disabled/Other OS. Serial/COM port = disabled. CSM = disabled (kesinlikle devre dışı olması gerekir, gıo gibi ekran kartı hatalarının bu ayar açık iken olma ihtimali yüksek) Above 4G decoding = disabled. EHCI/XHCI hand-off = enabled. SATA mode = AHCI. UEFI = enabled. BIOS bu şekilde Config konunun önceki sayfa da @e.n.e.s in attığı Config ondan önce de 6 çekirdek B550 Config'i denemiştim.