R5 5600X sisteme RX 7800XT alınır mı?

erman54452

Femtopat
Daha fazla  
Darboğaz 2K'da izledim fazla yok sorun yaratacak sekilde değil ama ekran kartı iyi mi? Önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz olmaz, AAA ve daha yüksek grafikli oyunlarda zaten ekran kartı anca yetiyor. Alan Wake 2'de 1080p tüm ayarları Ultra'ya çeksen bile zorlanır yani o derece.

22 bin TL 16 GB VRAM.

RTX vesaire kullanmıyorum ondan AMD alacağım.

Ben i5 12600K ile kullanıyorum 1080P çözünürlüğüm. Hemen hemen aynı ayardalar AMD rakibi 5700x ama ciddi bi fark olmadığı için örnek verebilirim. Özellikle çoğu yeni nesil oyunda işlemci kullanımı yüksek 80-90'ları görüyorum ayarları düşürdüğümde, 3A oyunlarda 1080P düşük çözünürlük oynama isteğin varsa ilerisi için de daha yüksek bi işlemci de bakabilirsin yararına olur ya da 1080P tüm grafikleri yükselterek oynayabilirsin tabii.

Ben i5 12600K ile kullanıyorum 1080p çözünürlüğüm. Hemen hemen aynı ayardalar AMD rakibi 5700X ama ciddi bir fark olmadığı için örnek verebilirim. Özellikle çoğu yeni nesil oyunda işlemci kullanımı yüksek 80-90'ları görüyorum ayarları düşürdüğümde, 3A oyunlarda 1080p düşük çözünürlük oynama isteğin varsa ilerisi için de daha yüksek bir işlemci de bakabilirsin yararına olur ya da 1080p tüm grafikleri yükselterek oynayabilirsin tabii.

2 k da oynayacagım.

İyidir sağlam kart. Hayırlı olsun şimdiden.

Cok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı