R5 5600X Sisteme Sıvı Soğutma Önerisi

haloreyiz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, iyi akşamlar. Eski sistemimi yeni parçalarla güncelledim. Fakat yeni aldığım işlemciyi stok fanda kullanmak istediğimde sıcaklık değerleri bayağı yükseliyor. İşlemciyi fazla yormamak ve zarar görmesini önlemek için 2-3 bin aralığında kasama uyumlu bir sıvı soğutma almayı planlıyorum. Önerilerinize açığım.

İşlemci - Ryzen 5600X
Kasa - Corsair iCUE 4000X RGB 750W 80+Bronze

Bu işlemci için hava soğutucusu yeterli olur:

İlla sıvı soğutucu istiyorum diyorsanız bunları önerebilirim:

Arkadaşlar, iyi akşamlar. Eski sistemimi yeni parçalarla güncelledim. Fakat yeni aldığım işlemciyi stok fanda kullanmak istediğimde sıcaklık değerleri bayağı yükseliyor. İşlemciyi fazla yormamak ve zarar görmesini önlemek için 2-3 bin aralığında kasama uyumlu bir sıvı soğutma almayı planlıyorum. Önerilerinize açığım.

İşlemci - Ryzen 5600X
Kasa - Corsair iCUE 4000X RGB 750W 80+Bronze
https://www.nesiltech.com/urun/id-cooling-frostflow-x-120-4pin-pwm-120mm-islemci-sivi-sogutucu yeterli olur diye düşünüyorum.

Bu işlemci için hava soğutucusu yeterli olur:

İlla sıvı soğutucu istiyorum diyorsanız bunları önerebilirim:
Aslında illa sıvı soğutma gibi bir derdim yok ama aldığımda bir daha sıcaklık değerlerini düşünmek istemiyorum.

120mm değilde 240mm daha mantıklı olur gibi geldi bana. 85 dereceyi çok rahat görüyor işlemci. Ekstra ekran kartıda normalden fazla ısınıyor gibime geldi.

Aslında illa sıvı soğutma gibi bir derdim yok ama aldığımda bir daha sıcaklık değerlerini düşünmek istemiyorum.

120mm değilde 240mm daha mantıklı olur gibi geldi bana. 85 dereceyi çok rahat görüyor işlemci. Ekstra ekran kartıda normalden fazla ısınıyor gibime geldi.
Eğer hız aşırtma ile uğraşacaksan 240 uğraşmayacaksan 120 mm almanı öneririm.

Hocam işlemci buz gibi çalışsın diyorsanız attığım C240'ı alabilirsiniz. Fazla para harcamanıza gerek yok.
Bu ürünü takibe aldım. Fiyatı 2200 olarak gösteriyor ama sitede 3205 lira oluyor. Bu durum biraz üzdü :D

En uygun fiyatlılardan bir tanesi. Eğer daha iyi bir seçenek bulamazsam galiba bunu alıcam :D

Bu ürünü takibe aldım. Fiyatı 2200 olarak gösteriyor ama sitede 3205 lira oluyor. Bu durum biraz üzdü :D

Aynen, indirim bitmiş. Alternatif olarak bu modelide alabilirsiniz:

Aynen, indirim bitmiş. Alternatif olarak bu modelide alabilirsiniz:
Tavsiyen için teşekkürler takipte olacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı