Attığınız soğutucunun yeterli olacağını ben düşünmüyorum.Alacağım bilgisayarda hazır bir hava soğutucu mevcut fakat yeterli olur mu karar veremedim. En yüksek ayarlarda Forza Horizon 4 gibi oyunlar oynayacağım. Hava soğutucusu yeterli olur mu? Yoksa sıvı soğutucusu mu almam gerekiyor?
- İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X MPK İşlemci
- Ekran kartı: ASUS DUAL-RTX3060 Ti
Takılı olan soğutucu:
https://www.incehesap.com/gamepower-...-fiyati-48444/
Arkadaşın attığı soğutucular kendi klasmanında çok iyi bütçene ve kasada ki uyumluluğuna göre bunlardan birini seçebilirsin.Attığınız soğutucunun yeterli olacağını ben düşünmüyorum.
Sıvı soğutucular hava soğutuculardan kesinlikle iyidir diye bir durum söz konusu değildir. Piyasadaki kaliteli hava soğutucular çoğu sıvı soğutmadan iyi performans verebilirler.
Bütçeniz nedir yeni bir hava soğutucu almak için? Ayrıca kasanız nedir?
Ben yine önerilerimi şöyle yapayım :
ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 744,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Scythe Fuma 2 CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Scythe Fuma 2 CPU Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Arctic LIQUID FREEZER II 360 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 360 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 360 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.897,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Attığınız soğutucunun yeterli olacağını ben düşünmüyorum.
Sıvı soğutucular hava soğutuculardan kesinlikle iyidir diye bir durum söz konusu değildir. Piyasadaki kaliteli hava soğutucular çoğu sıvı soğutmadan iyi performans verebilirler.
ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 744,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Scythe Fuma 2 CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Scythe Fuma 2 CPU Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Arctic LIQUID FREEZER II 360 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 360 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 360 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.897,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hava soğutucu yeterli de o soğutucu çok iyi değil. Maksimum çıkabileceğin bütçe nedir?
Alacağım bilgisayar bu arkadaşlar umarım özelleştirilmiş hali gözüküyordur;Arkadaşın attığı soğutucular kendi klasmanında çok iyi bütçene ve kasada ki uyumluluğuna göre bunlardan birini seçebilirsin.
Sizce baştaki soğutucu benim için yeterli olur mu? Yüksek grafikli oyunlar oynamak İçinAttığınız soğutucunun yeterli olacağını ben düşünmüyorum.
Benim önerdiğim 500TL'lik soğutucu yeterli olacaktır.Alacağım bilgisayar bu arkadaşlar umarım özelleştirilmiş hali gözüküyordur;
-Warrior Silver | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | PNY RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Maksimum bütçem 500-1000TL fakat gerek olmadıkça fazladan para vermek istemiyorum
Sizce baştaki soğutucu benim için yeterli olur mu? Yüksek grafikli oyunlar oynamak İçin
Evet önerilere açığım,çok iyi olur daha iyisi var ise.Benim önerdiğim 500TL'lik soğutucu yeterli olacaktır.
Fakat eğer bütçeniz 23bin TL ise daha iyi bir sistem bulunabileceğini düşünüyorum.
Farklı önerilere açık mısınız sistem konusunda?
Evet önerilere açığım,çok iyi olur daha iyisi var ise.
Veya farklı seçenekler olarak :Master 5A-RTX3070 - Game Garaj
Master 5A-RTX3070, AMD Ryzen işlemci seçenekleri, NVIDIA GeForce RTX 3070 ekran kartı, DDR4 Ram ve Anakart seçenekleri ile Master 5A-RTX3070, Hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
5600x illa istiyorsanız bin TL fark ile satılıyor. Ben önermem açıkçası gerek olduğunu düşünmüyorum. O zaman fiyat 22K olmuş oluyor.
Fakat bu bütçede 32GB RAM öneririm Crucial Ballistix RAM OC potansiyeli yüksektir. 3600MHz'de çalıştırabilirsiniz.
Anakartı da benim seçtiğim gibi seçebilirsiniz.
Böylece RTX 3070'e geçmiş olursunuz bin liranız da cebinizde kalır.
Arta kalan bin TL ile de dediğim soğutucuyu alırsınız 500TL'niz cebinizde kalır.
Ekran kartı iyi olan ama işlemcisi kötü olan bir sistem istemiyorum Darboğaz yapar diyorlar yani fps kaybı ben 1080p oynayacağım ve işlemci olarak Ryzen tercihimdirEki Görüntüle 1368674Master 5A-RTX3070 - Game Garaj
Master 5A-RTX3070, AMD Ryzen işlemci seçenekleri, NVIDIA GeForce RTX 3070 ekran kartı, DDR4 Ram ve Anakart seçenekleri ile Master 5A-RTX3070, Hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
5600x illa istiyorsanız bin TL fark ile satılıyor. Ben önermem açıkçası gerek olduğunu düşünmüyorum. O zaman fiyat 22K olmuş oluyor.
Fakat bu bütçede 32GB RAM öneririm Crucial Ballistix RAM OC potansiyeli yüksektir. 3600MHz'de çalıştırabilirsiniz.
Anakartı da benim seçtiğim gibi seçebilirsiniz.
Böylece RTX 3070'e geçmiş olursunuz bin liranız da cebinizde kalır.
Arta kalan bin TL ile de dediğim soğutucuyu alırsınız 500TL'niz cebinizde kalır.
Veya farklı seçenekler olarak :
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com Bu kasaları da alabilirsiniz.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Özellikle RTX 3070TI'li sistem performans açısından daha mantıklı olur. Kendiniz fazladan 16GB RAM, depolama alanı, soğutucu eklemesi yapabilirsiniz sistemi aldıktan sonra.
6700XT'li sistem de mantıklı çünkü 12GB VRAM bulunuyor o kartta.
FH5 bile 1080p Extreme ayarlarda yaklaşık 10GB VRAM kullanmakta. Gelecekte çıkacak oyunları tahmin edemiyorum.
Buradan sonrasını kendiniz karar verebilirsiniz.
Attığım 3 sistem de sizin seçtiğinizden daha mantıklı bana göre.