R5 5600X sisteme Windows 10 mu W11 mi?

furkan_tem1z667

Hectopat
Daha fazla  
R5 5600X sisteme Windows 10 mu W11 mi kurulmalı?

Desteği kesileceği için 11 kurun hocam yoksa birkaç aya mecbur kuracaksın zaten sistemin geri kalanını bilmiyoruz ama RAM kullanımı W10a göre yüksek olacak ben 16 üstünü daha görmedim ama kullandığın uygulama oyunlara göre değişir. Şöyle söyleyim Windows 10'da boşta 2-2.5 GB iken şu an 4 GB seviyelerinde.

Hocam oyunlarda hangisi daha stabil peki.

Performans olarak öyle aman aman fark yok ama dediğim gibi boşta ram kullanımı artıyor bende 24gb ram var 16 üstünü görmedim sanırım yeterli hala zaten 10 desteği kesileceği için sevemesem de ben de mecbur geçtim 11e

Donanım pek farketmiyor her türlü win10 daha hızlı ve daha yüksek fps veriyor
Hocam o konuda herkes hemfikir, ancak kaçırdığınız nokta. Windows 10 güvenlik güncelleştirmesi almıyor. Yani her an PC virüs yiyebilir. Hiçbir şey yapmasanız bile virüs girebilir. Bu riske değer mi?

Temiz bir Windows 11 istiyorsanız ISO 'yu CTT WinUtil üzerinden MicroWin ile debloat edin ve Rufus ile kurun ardından kurulumun yapıldığı bilgisayarda CTT WinUtil 'i tekrar açın "Tweaks" bölümünden "Standart" seçin açmak kapamak istediğiniz ayar varsa onları değiştirin ve "Run" basın işlem bittiğinde powershell "Tweaks Finished" diye haber veriyor, sonrasında pencereyi ve powershelli kapatabilirsiniz.
Çoğu arkadaşıma tavsiye ettim bu yöntemi, hepsi de çok memnun.

Hocam oyunlarda hangisi daha stabil peki.
Windows 10 daha hafif Windows 11'e kıyasla. Daha hafif olduğu için çok az bir performans farkı var, inkar edilemez. Ancak taşıdığı riske değer bir performans farkı değil. Eğer 8 GB RAM kullanmıyorsan Windows 11'e geçmemek için neden yok.

32 kullanıyorum hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…