R5 5600X sisteme Windows 10 mu W11 mi?

Sakin ol, tecrübe sadece benim gözümde bu güvenlik güncellemesi, anti virüs cart curt boş iş sen saçma sapan sitelerden anatomi çalışırsan, torrenten oyun indiricem dersen, sana gönderilen her gördüğün linke tıklarsan sabaha kadar güvenlik güncellemesi alsan da sonunda formata götürürsün. Benim için stabilite daha önemli o yüzden win 10 tercih ediyorum. aç youtube a bak win 11 güncellemesi sonrası crash problemi olduğuna dair yüz tane olay var yapamadı işte adamlar win 11 i birde reklam koymaya çalışıyorlar dosyalarına bakınırken. Bu arada benim de pc 32 gb ghost spectra win 10 kullanıyorum 3 yıldır gayet memnunum.

Sakin ol, tecrübe sadece benim gözümde bu güvenlik güncellemesi, anti virüs cart curt boş iş sen saçma sapan sitelerden anatomi çalışırsan, torrenten oyun indireceğim dersen, sana gönderilen her gördüğün linke tıklarsan sabaha kadar güvenlik güncellemesi alsan da sonunda formata götürürsün. Benim için stabilite daha önemli o yüzden Windows 10 tercih ediyorum. Aç YouTube'a bak Windows 11 güncellemesi sonrası crash problemi olduğuna dair yüz tane olay var yapamadı işte adamlar Windows 11'i bir de reklam koymaya çalışıyorlar dosyalarına bakınırken. Bu arada benim de PC 32 GB ghost spectra Windows 10 kullanıyorum 3 yıldır gayet memnunum.

Windows 10 daha hızlı ve daha stabil onu ben de biliyorum hocam ama artık 10'un fişini kesecek onun için 11 daha mantıklı artık.

Sakin ol, tecrübe sadece benim gözümde bu güvenlik güncellemesi, anti virüs cart curt boş iş sen saçma sapan sitelerden anatomi çalışırsan, torrenten oyun indireceğim dersen, sana gönderilen her gördüğün linke tıklarsan sabaha kadar güvenlik güncellemesi alsan da sonunda formata götürürsün. Benim için stabilite daha önemli o yüzden Windows 10 tercih ediyorum. Aç YouTube'a bak Windows 11 güncellemesi sonrası crash problemi olduğuna dair yüz tane olay var yapamadı işte adamlar Windows 11'i bir de reklam koymaya çalışıyorlar dosyalarına bakınırken. Bu arada benim de PC 32 GB ghost spectra Windows 10 kullanıyorum 3 yıldır gayet memnunum.

Yazdıklarımı iyi oku hocam sevmesemde 11'e geçtim diyorum bana kalsa 10'dan asla ayrılmazdım kurdu oldum emin ol. YT'ye bakmama falan gerek yok her şeyin farkındayım. Sağdan soldan duyma bilgilerle değil kendim kurup deneyimlerek rahat konuşuyorum. Yıllarca Custom OS hatta NTLite ile kendi yaptığım Windows 10 kullandım tecrübe diyorsan yarışmak gibi olmasın ama o kadar çok OS kullandım ki (Linux dahil) insanlara tavsiye verirken nedenini söyleyebiliyorum. Amaç sadece oyun ve gündelik işlerse normal kullanıcının güncel kalması lazım. Daha az sorun ve güvenlik önemli. Herkes mükemmel deneyim yaşayacak diye bir şey yok sorun her zaman çıkabilir. Bu forum da onun için var değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı