AlexBaker Centipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #21 118420 dedi: Anladım, Peki XFX'i önerir misiniz? Ben Merc modelini almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Driver sıkıntısı olmasa kart muhteşem düzelir yakında diye düşünüyorum
118420 dedi: Anladım, Peki XFX'i önerir misiniz? Ben Merc modelini almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Driver sıkıntısı olmasa kart muhteşem düzelir yakında diye düşünüyorum
Mamacita Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 984 Çözümler 2 30 Ağustos 2022 #22 AlexBaker dedi: Driver sıkıntısı olmasa kart muhteşem düzelir yakında diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... neyin driver sıkıntısı?
AlexBaker dedi: Driver sıkıntısı olmasa kart muhteşem düzelir yakında diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... neyin driver sıkıntısı?
BedelsizASKER Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Nizamiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #23 Mamacita dedi: Neyin driver sıkıntısı? Genişletmek için tıkla... WHQL olmayanı yüklüyor bazı kullanıcılar bilmeden oda sorun oluşturuyor. 22.5.1 şu an WHQL olarak en son sürüm.
Mamacita dedi: Neyin driver sıkıntısı? Genişletmek için tıkla... WHQL olmayanı yüklüyor bazı kullanıcılar bilmeden oda sorun oluşturuyor. 22.5.1 şu an WHQL olarak en son sürüm.