Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.856 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 8 Mart 2024 #21 beexurcool dedi: hata alıyorum çözüm için konu açtım Genişletmek için tıkla... Kaç derece görüyor peki? Zorlanıyor mu? O İşler için 16 yeterli gelmez.
beexurcool dedi: hata alıyorum çözüm için konu açtım Genişletmek için tıkla... Kaç derece görüyor peki? Zorlanıyor mu? O İşler için 16 yeterli gelmez.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 8 Mart 2024 #22 Furkan Borak dedi: Anlamadığım şey şu. Neden almadan önce konu açmıyorsun. Yıl başından önce 45000 TL'ye 4070 Ti vardı diye hatırlıyorum. Ulan bende şöyle bir bilgisayarcı açacağım az kaldı. Günde senin gibi 2 müşterim olsun yeter. Genişletmek için tıkla... Vardı evet. 4070 Ti süper 7500F sistemler vardı.
Furkan Borak dedi: Anlamadığım şey şu. Neden almadan önce konu açmıyorsun. Yıl başından önce 45000 TL'ye 4070 Ti vardı diye hatırlıyorum. Ulan bende şöyle bir bilgisayarcı açacağım az kaldı. Günde senin gibi 2 müşterim olsun yeter. Genişletmek için tıkla... Vardı evet. 4070 Ti süper 7500F sistemler vardı.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.676 Makaleler 5 Çözümler 38 8 Mart 2024 #23 Furkan Borak dedi: Kaç derece görüyor peki? Zorlanıyor mu? O İşler için 16 yeterli gelmez. Genişletmek için tıkla... 16 GB gayet yeterli. @beexurcool Bence yükseltmeden çok senin problemi çözmeye bakalım. Aldığın hataları detaylıcana verir misin?
Furkan Borak dedi: Kaç derece görüyor peki? Zorlanıyor mu? O İşler için 16 yeterli gelmez. Genişletmek için tıkla... 16 GB gayet yeterli. @beexurcool Bence yükseltmeden çok senin problemi çözmeye bakalım. Aldığın hataları detaylıcana verir misin?
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 8 Mart 2024 #24 Atamyolundayız dedi: Hocam almışsınız olanda olmuş zaten. 32 GB RAM'e geçmek sistemi rahatlatır sadece. Genişletmek için tıkla... Furkan Borak dedi: Kaç derece görüyor peki? Zorlanıyor mu? O işler için 16 yeterli gelmez. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın sistem de zaten 32 GB RAM yok mu? Ben mi yanlış okudum acaba? Evet 2x16 yazmış.
Atamyolundayız dedi: Hocam almışsınız olanda olmuş zaten. 32 GB RAM'e geçmek sistemi rahatlatır sadece. Genişletmek için tıkla... Furkan Borak dedi: Kaç derece görüyor peki? Zorlanıyor mu? O işler için 16 yeterli gelmez. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın sistem de zaten 32 GB RAM yok mu? Ben mi yanlış okudum acaba? Evet 2x16 yazmış.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 8 Mart 2024 #25 Kaan Diktaş dedi: Arkadaşın sistem de zaten 32 GB RAM yok mu? Ben mi yanlış okudum acaba? Evet 2x16 yazmış. Genişletmek için tıkla... 1 adet varmış pardon ama Dual yapmak performansa etkisi olur.
Kaan Diktaş dedi: Arkadaşın sistem de zaten 32 GB RAM yok mu? Ben mi yanlış okudum acaba? Evet 2x16 yazmış. Genişletmek için tıkla... 1 adet varmış pardon ama Dual yapmak performansa etkisi olur.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 8 Mart 2024 #26 Atamyolundayız dedi: 1 adet varmış pardon ama Dual yapmak performansa etkisi olur. Genişletmek için tıkla... Zaten Dual dostum. 2x16 var sisteminde adamın.
Atamyolundayız dedi: 1 adet varmış pardon ama Dual yapmak performansa etkisi olur. Genişletmek için tıkla... Zaten Dual dostum. 2x16 var sisteminde adamın.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 8 Mart 2024 #27 Atamyolundayız dedi: 1 adet varmış pardon ama Dual yapmak performansa etkisi olur. Genişletmek için tıkla... Çok karışık yazmış allak bullak oldum Atamyolundayız dedi: Çok karışık yazmış allak bullak oldum Genişletmek için tıkla... Benim kafa o sisteme o kadar para vermenin sonucunda giriş seviyesi sistem olmasıyla karıştı.
Atamyolundayız dedi: 1 adet varmış pardon ama Dual yapmak performansa etkisi olur. Genişletmek için tıkla... Çok karışık yazmış allak bullak oldum Atamyolundayız dedi: Çok karışık yazmış allak bullak oldum Genişletmek için tıkla... Benim kafa o sisteme o kadar para vermenin sonucunda giriş seviyesi sistem olmasıyla karıştı.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.676 Makaleler 5 Çözümler 38 8 Mart 2024 #28 @beexurcool Memtest86 yap senin RAM'lerde problem var en ağır After Effects işlerini bile çok rahat halletmeli.
@beexurcool Memtest86 yap senin RAM'lerde problem var en ağır After Effects işlerini bile çok rahat halletmeli.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 8 Mart 2024 #29 Atamyolundayız dedi: Çok karışık yazmış allak bullak oldum Benim kafa o sisteme o kadar para vermenin sonucunda giriş seviyesi sistem olmasıyla karıştı. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok maalesef arkadaş almış artık.
Atamyolundayız dedi: Çok karışık yazmış allak bullak oldum Benim kafa o sisteme o kadar para vermenin sonucunda giriş seviyesi sistem olmasıyla karıştı. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok maalesef arkadaş almış artık.
beexurcool Hectopat Katılım 17 Mayıs 2019 Mesajlar 17 8 Mart 2024 #30 Furkan Borak dedi: Eki Görüntüle 2135593 Genişletmek için tıkla... Bunu görünce iade var mı diye baktım
Furkan Borak dedi: Eki Görüntüle 2135593 Genişletmek için tıkla... Bunu görünce iade var mı diye baktım