R5 5600X stock fanla kullanılır mı?

Evet, laf olsun diye üretiyor. @Recep Baltaş da söyledi. 82 derece görüyor stok soğutuculu 5600X.

Eki Görüntüle 1003235
Eki Görüntüle 1003229
Eki Görüntüle 1003231
Eki Görüntüle 1003232

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada stock soğutucu ile Shadow of the Tomb Raider gibi bir oyunda bile 60-65 arası gidiyor sadece tek bir yerde 78'leri görüyor sizce bu işlemciyi alırken direkt yanında yeni bir soğutucu almayı gerektirecek kadar önemli ve ciddi bir sıcaklık değeri mi?
Recep Baltaş daha iyi bir soğutucu ile daha iyi bir performans alınabilir yeterli bir soğutucu değil diyor, konuyu açan arkadaş sadece oyun için diyor.

Recep Baltaş daha iyi bir soğutucu ile daha iyi bir performans alınabilir yeterli bir soğutucu değil diyor, konuyu açan arkadaş sadece oyun için diyor, yanlış anlamayın neyin boşunu yapıyorsunuz.
Bu cümleni tekrar okumanı öneririm.

Bu cümleni tekrar okumanı öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Alın bir test daha bırakayım lafdan anlayacak tipler değilsiniz iyi günler. :D

Alın bir test daha bırakayım laftan anlayacak tipler değilsiniz iyi günler. :D

Seviyeli tartışmayı bilmiyorsun dostum. Sadece hakaret ediyorsun. 2 videona karşılık 15 konu attım neredeyse. Attığın videolardaki test sistemleri 1500-2000 liralık kasalardan ibaret.

Son attığın videodaki test sisteminde bulunan kasa 1800 TL'lik bir kasa.

1619957346327.png

Seviyeli tartışmayı bilmiyorsun dostum. 2 videona karşılık 15 konu attım neredeyse.

Son attığın videodaki test sisteminde bulunan kasa 1800 TL'lik bir kasa.

Eki Görüntüle 1003246

Belki bu arkadaşın kasa içi hava akışı da iyi nereden biliyorsunuz. Arkadaşa verilebilecek tek cevap ağır işlere girilmeyecek ise ve sadece oyun içinse evet yeterli, ama arkadaş gelip diyor ki "ben olsam minimum 250-300TL'lik soğutucu olmadan o işlemciyi almam."

Belki bu arkadaşın kasa içi hava akışı da iyi nereden biliyorsunuz. Arkadaşa verilebilecek tek cevap ağır işlere girilmeyecek ise ve sadece oyun içinse evet yeterli, ama arkadaş gelip diyor ki "ben olsam minimum 250-300TL'lik soğutucu olmadan o işlemciyi almam."
Direkt olarak soğutucu alınması yanlış zaten. Stok soğutucuyu takarsın, sıcaklığın yüksekse yeni soğutucu alırsın. Ama çoğunlukla da stok soğutucunun yeterli iş görmediği de ortada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı