R5 5600X stok fan ile kullanılır mı?

the_anonim

Hectopat
Daha fazla  
Selam. R5 5600X alacağım ve bütçem çok dar. Bir süre stok fanla kullanmam sorun olur mu? Stok fan idare eder mi?

Sorun olmaz, 7500F'im var CBP kapalı, maksimum 70 derece görüyorum stok fan ile. Tabii 30 FPS kaybım var.

5600X kesinlikle soğutucu şart. 5600 bile aşırı ısınıyor. İşlemci belli bir süre stok ile kullanılır ama sürekli aşırı sıcak kalması iyi bir şey değil.

5600X kesinlikle soğutucu şart. 5600 bile aşırı ısınıyor. İşlemci belli bir süre stok ile kullanılır ama sürekli aşırı sıcak kalması iyi bir şey değil.

Max 2 hafta stok fan kullanacağım. Sonrasında ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
Bu sogutucuyu almayi dusunuyorum.

R5 5600 ve fan alabilirsin. Aynı performans sayılabilir.

Peki R5 5600X e de fan alırsam nasıl bir performans farkı olur? Rust gibi optimizasyonu kötü ve işlemci odaklı oyunlar oynadığım için X farkının nasıl bir etki edeceği benim için çok önemli.

Selam. R5 5600X alacağım ve bütçem çok dar. Bir süre stok fanla kullanmam sorun olur mu? Stok fan idare eder mi?

Bende düz R5 5600 var 1 senedir stok fanla kullanıyorum geçen hafta termal macununu yeniledim geçtiğimiz yaz aylarında ısınma oldu ama o kadar abartılı bir ısınma olmadı CS ve LoL oynuyorum Max 75-80 dereceleri gördüm bilgin olsun ama dediğin gibi kule tipi şart.

X serisi ısınıyor. 5600X stok fan yetmez ısınma olacak. Ortalama bir kule tipi soğutucu sorunu çözecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…