R5 5600X Turbo Boost nasıl kapatılır?

Panteraist

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Finans
Merhaba, islemcinin Turbo Boost modunu nasıl kapatabilirim? Oyunlarda islemcim Turbo Boost modunu aciyor ve 4.6 GHz'de çalışıyor. Yardımcı olabilecek var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kapatma sebebinizi sorabilir miyim? Isındığından mı?

BIOS’tan CPB ayarını kapatmanız lazım.

Merhaba, islemcinin Turbo Boost modunu nasıl kapatabilirim? Oyunlarda islemcim Turbo Boost modunu aciyor ve 4.6 GHz'de çalışıyor. Yardımcı olabilecek var mi?

Kaparsanız oyun içi performansınız çok düşer önermem.

ya şuan stok fan var elimde boşta sıcaklık değerleri biraz yüksek geldi kule tipi soğutucu alana kadar kapatayım dedim yükte 70i geçmiyor aslında ama boşta 50-55leri görmesi garip geldi

Ya şu an stok fan var elimde boşta sıcaklık değerleri biraz yüksek geldi kule tipi soğutucu alana kadar kapatayım dedim yükte 70i geçmiyor aslında ama boşta 50-55leri görmesi garip geldi.

Sıcaklıklar normal boşta 50 55 arası olması istemiyorsanız undervolt yapabilirsiniz.

anladım, cevap veren herkese çok teşekkür ederim ben kurulmuşum biraz o zaman

Stok fan ile yükte 70 derece çok iyi bu arada o işlemci için.

Stok fan ile yükte 70 derece çok iyi bu arada o işlemci için.
Msi mag forge 100m var, ortasina 1 ve üzerine de ekstra kendim 2 fan ekledim belki etkisi olmustur ama ilk topladigimda da bu degerlerde gordum sıcaklığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…