R5 5600X ve 3060 sistem nasıl?

4 parçaya harcadığın parayla full DDR5 sistem alınıyor kanki olmamış bu

Nasıl? Var mı örnek

bir de şu nasıl

gaming gen tr güvenilir mi? hazır sistemin içindeki parçalar 30k yı geçerken toplu şekilde daha ucuz oluyor. Kasa içindeki parçaların orijinalliğinden nasıl emin olabilirz?

incehesap trendyol üzerinden taksitle kasa toplanıyor, hazır sisteme güvenemiyorum, Arama Sonuçları - Trendyol şuradan ne toplanır en mantıklı

Son düzenleme:

Trendyol'dan 10K ya alacağınız sistemde 20 FPS alırken bu tarz sitelerden alacağınız sistemde 100FPS alırsınız. Kararı siz verin.

Gaming gen TR güvenilir mi?

Tabii ki güvenilir.

Hazır sistemin içindeki parçalar 30k yı geçerken toplu şekilde daha ucuz oluyor. Kasa içindeki parçaların orijinalliğinden nasıl emin olabilirz?

Bunun sebebi o adamlar hepsini sizden daha ucuza topluyor ve hepsini birden satıyor. Orijinallik konusunda sorun yaşanacak siteler değil, bu forumda çok alışveriş yapılıyor bu sitelerden.

Satıcı İncehesap. Gaminggentrnin şikayetlerine baktım son günlerde hazır sistem alanların şikayetiyle dolu.

Sıkıntı olmaz hocam forumda bir sürü kullanan arkadaş var. Ben de İtopya'dan aldım sistemimi en ufak sıkıntıda yardımcı oldular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…