R5 5600X ve ASUS B450 deneyimim

Bende de gigabyte b450m s2h var r5 3600 var rtx3060 da darboğaz olsuğu için r5 5600x e geçmek istiyorum f60h güncelledim ana kartı önerir misin

Yapıyor %70'lere kadar düşüyor PUBG de özellikle 4 ayar Ultra diğerleri Low ayarlarda 80FPS civarı alıyorum FPS alıyor

PUBG işlemciyi yoran bir oyun 1920x1080 oynuyorsan zaten normal bu söylediğin çünkü 3060 2K kartı Ekran kartına yük bindirmezsen Darboğaz yaşarsın bütün ayarları en tepeye çek FPS artacaktır.

PUBG işlemciyi yoran bir oyun 1920x1080 oynuyorsan zaten normal bu söylediğin çünkü 3060 2K kartı Ekran kartına yük bindirmezsen Darboğaz yaşarsın bütün ayarları en tepeye çek FPS artacaktır.
Anladım ama 5600x aldım geliyor değiştircem bir sıkıntı yaşamak istemem, evet ayarları artırınca fps artıyor saçmalık gibi geliyor şu zamana ladar hep ayar düşürdük fps alalım diye şimdi ayar yükseltmek tuhaf geliyor o yüzden 5600x aldım anakart f60h bios g0ncelledim b450 s2h ın bakalım

İnşallah VRM tarafında sorun yaşamazsın. 4+3 Fazlı VRM'lerin Soğutma blokları da yok. Uzun vadede sıkıntı çıkarabilir dikkat et. Sistem yük altındayken VRM'nin sıcaklıklarını kontrol et.

Son düzenleme:
İnşallah VRM tarafında sorun yaşamazsın. 4+3 Fazlı VRM'lerin Soğutma blokları da yok. Uzun vadede sıkıntı çıkarabilir dikkat et. Sistem yük altındayken VRM'nin sıcaklıklarını kontrol et.
Anladım b550 önerdiler çok ben parçaları takamam işte öyle bir sıkıntı var, kule tipi soğutucum var extra
Kule tipi soğutu ve extra sirkülasyonu iyi kasam var anakart yanar mı bozulan anakart olsun ekran kartım felan bozulmasında

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…