musty724 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 320 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #1 Merhaba. CS2'de nasıl performans verir denemedim. Kısıtlamam var. Kalkınca deneyebileceğim ama merak ediyorum. PC özellikler: GTX 1050 Ti R5 5600X. 2x8 = 16 GB RAM M.2 SSD. ASUS TUF Gaming B450M Plus 2 4400MHz.
Merhaba. CS2'de nasıl performans verir denemedim. Kısıtlamam var. Kalkınca deneyebileceğim ama merak ediyorum. PC özellikler: GTX 1050 Ti R5 5600X. 2x8 = 16 GB RAM M.2 SSD. ASUS TUF Gaming B450M Plus 2 4400MHz.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 15 Eylül 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Eagle Vision1 Megapat Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #3 İşlemci RAM SSD yürü ya kulum derken ekran kartı dur abi belim ağrıyor diyebilir. Bir upgrade şart gibi.
İşlemci RAM SSD yürü ya kulum derken ekran kartı dur abi belim ağrıyor diyebilir. Bir upgrade şart gibi.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.939 Makaleler 6 Çözümler 31 15 Eylül 2023 #4 Ekran kartı kısıtlamasına uğrarsın. CS:GO'da öyle bir durum yoktu fakat maalesef CS 2 RTX 2060'ları bile %80+ kullanıma çıkartıyor en düşük ayarlarda.
Ekran kartı kısıtlamasına uğrarsın. CS:GO'da öyle bir durum yoktu fakat maalesef CS 2 RTX 2060'ları bile %80+ kullanıma çıkartıyor en düşük ayarlarda.
Mustafa773 Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 1.810 Çözümler 3 15 Eylül 2023 #5 fushigurotoji dedi: Ekran kartı kısıtlamasına uğrarsın. CS:GO'da öyle bir durum yoktu fakat maalesef CS 2 RTX 2060'ları bile %80+ kullanıma çıkartıyor en düşük ayarlarda. Genişletmek için tıkla... Video testleri mevcut rahatça oynarsın zaten, CS:GO olsa ekran kartını yükseltmene gerek yok derdim lâkin CS2 olunca yükseltmende fayda olacaktir.
fushigurotoji dedi: Ekran kartı kısıtlamasına uğrarsın. CS:GO'da öyle bir durum yoktu fakat maalesef CS 2 RTX 2060'ları bile %80+ kullanıma çıkartıyor en düşük ayarlarda. Genişletmek için tıkla... Video testleri mevcut rahatça oynarsın zaten, CS:GO olsa ekran kartını yükseltmene gerek yok derdim lâkin CS2 olunca yükseltmende fayda olacaktir.
musty724 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 320 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #6 Eagle Vision1 dedi: İşlemci RAM SSD yürü ya kulum derken ekran kartı dur abi belim ağrıyor diyebilir. Bir upgrade şart gibi. Genişletmek için tıkla... Evet ekran kartı değiştireceğim ama zor bıraz aslında zorda degıl aslında. Caner Uncu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bu adam baska işlemci kullanıyor diye biliyorum
Eagle Vision1 dedi: İşlemci RAM SSD yürü ya kulum derken ekran kartı dur abi belim ağrıyor diyebilir. Bir upgrade şart gibi. Genişletmek için tıkla... Evet ekran kartı değiştireceğim ama zor bıraz aslında zorda degıl aslında. Caner Uncu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bu adam baska işlemci kullanıyor diye biliyorum
Mustafa773 Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 1.810 Çözümler 3 16 Eylül 2023 #7 musty724 dedi: Evet ekran kartı değiştireceğim ama zor bıraz aslında zorda degıl aslında. bu adam baska işlemci kullanıyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... R7 5800X3D ve 32GB ram kullanıyor. musty724 dedi: Evet ekran kartı değiştireceğim ama zor bıraz aslında zorda degıl aslında. bu adam baska işlemci kullanıyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
musty724 dedi: Evet ekran kartı değiştireceğim ama zor bıraz aslında zorda degıl aslında. bu adam baska işlemci kullanıyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... R7 5800X3D ve 32GB ram kullanıyor. musty724 dedi: Evet ekran kartı değiştireceğim ama zor bıraz aslında zorda degıl aslında. bu adam baska işlemci kullanıyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 16 Eylül 2023 #8 musty724 dedi: Bu adam baska işlemci kullanıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Alacağı FPS değerleri çok farklı olmayacak. Kart 1050 Ti. Test de 5 gün önce yapılmış zaten. Beğenmedim basmanıza gerek yoktu.
musty724 dedi: Bu adam baska işlemci kullanıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Alacağı FPS değerleri çok farklı olmayacak. Kart 1050 Ti. Test de 5 gün önce yapılmış zaten. Beğenmedim basmanıza gerek yoktu.
musty724 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 320 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #9 Caner Uncu dedi: Alacağı FPS değerleri çok farklı olmayacak. Kart 1050 Ti. Test de 5 gün önce yapılmış zaten. Beğenmedim basmanıza gerek yoktu. Genişletmek için tıkla... Beğenmediim basmadım ama eger yanlıslıkla bastıysam ozur dılerım teşekkür ederim yardımcı oldugunuz ıcın duzeltme yapayım begenmedımı ben basmadım adaşım basmış
Caner Uncu dedi: Alacağı FPS değerleri çok farklı olmayacak. Kart 1050 Ti. Test de 5 gün önce yapılmış zaten. Beğenmedim basmanıza gerek yoktu. Genişletmek için tıkla... Beğenmediim basmadım ama eger yanlıslıkla bastıysam ozur dılerım teşekkür ederim yardımcı oldugunuz ıcın duzeltme yapayım begenmedımı ben basmadım adaşım basmış