umutakgunn Femtopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #1 27RELF2P kodlu Özel Toplama Bilgisayar Not: Ekran kartının çok önemi yok, prodüksiyon ve DAW yazılımlarında kullanılacak. Herhangi bir problemi varsa belirtir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2020
27RELF2P kodlu Özel Toplama Bilgisayar Not: Ekran kartının çok önemi yok, prodüksiyon ve DAW yazılımlarında kullanılacak. Herhangi bir problemi varsa belirtir misiniz?
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #2 Ekran kartının önemi tabii ki de var, öyle bütün parayı işlemciye basıp ekran kartını giriş seviyesi yapmak akıllıca değil. Ayrı ayrı mı yoksa hazır sistem zorunlu mu?
Ekran kartının önemi tabii ki de var, öyle bütün parayı işlemciye basıp ekran kartını giriş seviyesi yapmak akıllıca değil. Ayrı ayrı mı yoksa hazır sistem zorunlu mu?
skyyy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 2.083 Çözümler 3 12 Kasım 2020 #3 umutakgunn dedi: Prodüksiyon ve daw yazılımlarında kullanılacak. Genişletmek için tıkla... enonertetanem dedi: Ekran kartının önemi tabii ki de var, öyle bütün parayı işlemciye basıp ekran kartını giriş seviyesi yapmak akıllıca değil. Genişletmek için tıkla...
umutakgunn dedi: Prodüksiyon ve daw yazılımlarında kullanılacak. Genişletmek için tıkla... enonertetanem dedi: Ekran kartının önemi tabii ki de var, öyle bütün parayı işlemciye basıp ekran kartını giriş seviyesi yapmak akıllıca değil. Genişletmek için tıkla...
umutakgunn Femtopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #4 enonertetanem dedi: Ekran kartının önemi tabii ki de var, öyle bütün parayı işlemciye basıp ekran kartını giriş seviyesi yapmak akıllıca değil. Ayrı ayrı mı yoksa hazır sistem zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Ayrı ayrı alacağım hocam işlemci mi 3600x e düşürdüm. umutakgunn dedi: Ayrı ayrı alacağım hocam işlemci mi 3600x e düşürdüm. Genişletmek için tıkla... Gakat rtx lere hala elim gitmiyorum tam 10 bini geçmemesi gerekiyor ve kasanın minimum ses seviyesinde olması gerekiyor araştırdım ettim naptım ne ettim çıkan sonuç bu
enonertetanem dedi: Ekran kartının önemi tabii ki de var, öyle bütün parayı işlemciye basıp ekran kartını giriş seviyesi yapmak akıllıca değil. Ayrı ayrı mı yoksa hazır sistem zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Ayrı ayrı alacağım hocam işlemci mi 3600x e düşürdüm. umutakgunn dedi: Ayrı ayrı alacağım hocam işlemci mi 3600x e düşürdüm. Genişletmek için tıkla... Gakat rtx lere hala elim gitmiyorum tam 10 bini geçmemesi gerekiyor ve kasanın minimum ses seviyesinde olması gerekiyor araştırdım ettim naptım ne ettim çıkan sonuç bu