A ancestorkhan Femtopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #21 Spooderman dedi: i7-3770K ve RX 580 için ne kadar PSU gerekir? kesinlikle arkadaşının sistemi kendinin değil. Genişletmek için tıkla... Sistem benim kardesim, forumda hesabim yoktu arkadasima actirdim.
Spooderman dedi: i7-3770K ve RX 580 için ne kadar PSU gerekir? kesinlikle arkadaşının sistemi kendinin değil. Genişletmek için tıkla... Sistem benim kardesim, forumda hesabim yoktu arkadasima actirdim.
3 388138 Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 3.882 Çözümler 6 17 Aralık 2020 #22 bequith dedi: > Bu kadar FPS farkı hangi donanımdan oluyordur? Hepsi mi etkili? Diye sordum. Değil mi? Bilgisayardan da anlamak zorunda değil buraya konu açan kimse. İnsanlara yardımın dokunacaksa yorumu yap. Ayrıca git çalış kendi paranla al. Dilenme. Ekonomiye katkın olsun. Genişletmek için tıkla... O zaman kardeşim Google'a şunu yazıyorsun "Oyun performansını etkileyen donanımlar" bitti. Bu kadar basit bir şey için konu açmanın anlamı yok açarsan böyle tepki alırsın kusura bakma.
bequith dedi: > Bu kadar FPS farkı hangi donanımdan oluyordur? Hepsi mi etkili? Diye sordum. Değil mi? Bilgisayardan da anlamak zorunda değil buraya konu açan kimse. İnsanlara yardımın dokunacaksa yorumu yap. Ayrıca git çalış kendi paranla al. Dilenme. Ekonomiye katkın olsun. Genişletmek için tıkla... O zaman kardeşim Google'a şunu yazıyorsun "Oyun performansını etkileyen donanımlar" bitti. Bu kadar basit bir şey için konu açmanın anlamı yok açarsan böyle tepki alırsın kusura bakma.
Reuses Hectopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 429 Yer tam 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #23 Nasıl buluyorsunuz 5600X'i bir ben bulamıyorum herhalde :/