Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 30 Mart 2023 #11 grepzl dedi: 330mm olarak belirtiliyor ekran kartı maks desteği kasanın. Uygun olabilecek birde PSU önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kasanızın PSU boyut desteği ne kadar? FSP H3-700, HYPER PRO, 700W, AKTIF PFC, 80+ Bronze, GAMING, ATX, Power Supply (PSU) FSP H3-700, HYPER PRO, 700W, AKTIF PFC, 80+ Bronze, GAMING, ATX, Power Supply (PSU) www.bizdehesapli.com Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com
grepzl dedi: 330mm olarak belirtiliyor ekran kartı maks desteği kasanın. Uygun olabilecek birde PSU önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kasanızın PSU boyut desteği ne kadar? FSP H3-700, HYPER PRO, 700W, AKTIF PFC, 80+ Bronze, GAMING, ATX, Power Supply (PSU) FSP H3-700, HYPER PRO, 700W, AKTIF PFC, 80+ Bronze, GAMING, ATX, Power Supply (PSU) www.bizdehesapli.com Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com
grepzl Kilopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 480 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2023 #12 Merdo34 dedi: Kasanızın PSU boyut desteği ne kadar? FSP H3-700, HYPER PRO, 700W, AKTIF PFC, 80+ Bronze, GAMING, ATX, Power Supply (PSU) FSP H3-700, HYPER PRO, 700W, AKTIF PFC, 80+ Bronze, GAMING, ATX, Power Supply (PSU) www.bizdehesapli.com Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum maalesef kasa özelliklerinde de yazmıyor.
Merdo34 dedi: Kasanızın PSU boyut desteği ne kadar? FSP H3-700, HYPER PRO, 700W, AKTIF PFC, 80+ Bronze, GAMING, ATX, Power Supply (PSU) FSP H3-700, HYPER PRO, 700W, AKTIF PFC, 80+ Bronze, GAMING, ATX, Power Supply (PSU) www.bizdehesapli.com Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum maalesef kasa özelliklerinde de yazmıyor.
Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 30 Mart 2023 #13 grepzl dedi: Onu bilmiyorum maalesef kasa özelliklerinde de yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Sorun olacağını düşünmüyorum çoğu PSU benzer boyutlarda.
grepzl dedi: Onu bilmiyorum maalesef kasa özelliklerinde de yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Sorun olacağını düşünmüyorum çoğu PSU benzer boyutlarda.