Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 1 Mart 2021 #11 BerkayZ87 dedi: ''Piyasada yok.'' demek yanlış bir bilgi. Genişletmek için tıkla... Raporlayın, yanlış bilgiden ceza yiyeyim o zaman Yok gibi bir şey o ekran kartları, o yüzden yok diyorum. Gayet basit.
BerkayZ87 dedi: ''Piyasada yok.'' demek yanlış bir bilgi. Genişletmek için tıkla... Raporlayın, yanlış bilgiden ceza yiyeyim o zaman Yok gibi bir şey o ekran kartları, o yüzden yok diyorum. Gayet basit.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.758 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #12 Ardaaa11 dedi: Raporlayın, yanlış bilgiden ceza yiyeyim o zaman. Yok gibi bir şey o ekran kartları, o yüzden yok diyorum. Gayet basit. Genişletmek için tıkla... Ne desem boş. Cezadan korktuğun için açıklama gereği duymuşsun. Bütçenizi belirtin, öneri yapalım.
Ardaaa11 dedi: Raporlayın, yanlış bilgiden ceza yiyeyim o zaman. Yok gibi bir şey o ekran kartları, o yüzden yok diyorum. Gayet basit. Genişletmek için tıkla... Ne desem boş. Cezadan korktuğun için açıklama gereği duymuşsun. Bütçenizi belirtin, öneri yapalım.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 1 Mart 2021 #13 BerkayZ87 dedi: Ne desem boş. Cezadan korktuğun için açıklama gereği duymuşsun. Bütçenizi belirtin, öneri yapalım. Genişletmek için tıkla... Açıklamaya ihtiyacınız vardı çünkü anlayamadınız. Cezadan korksam bu mesajları yazar mıyım?
BerkayZ87 dedi: Ne desem boş. Cezadan korktuğun için açıklama gereği duymuşsun. Bütçenizi belirtin, öneri yapalım. Genişletmek için tıkla... Açıklamaya ihtiyacınız vardı çünkü anlayamadınız. Cezadan korksam bu mesajları yazar mıyım?
Luser 2 Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 639 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #14 BerkayZ87 dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... Bütçe monitör ile birlikte 10k.