MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 15 Ocak 2024 #11 Pantheonss dedi: Hocam peki hiç farklılık hissettin mi mesela Windows 10'da olmayan bir özellik. Genişletmek için tıkla... Hocam yok. Ama güncel sistemlerde W11 de daha FPS artışı oldu bende.
Pantheonss dedi: Hocam peki hiç farklılık hissettin mi mesela Windows 10'da olmayan bir özellik. Genişletmek için tıkla... Hocam yok. Ama güncel sistemlerde W11 de daha FPS artışı oldu bende.
Fleks Picopat Katılım 10 Kasım 2023 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #12 Pantheonss dedi: Merhaba, sistemimde Ryzen 5600X işlemci ve RTX 3060 ekran kartı bulunuyor. Sizce artık Windows 11'e geçmeli miyim? Daha önce hiç kullanmadım. Bilgisayarıma format atmayı düşünüyorum, bu konuda sizden bir öneri almak istedim. Genişletmek için tıkla... Geç kanka geç geç kaldınız bakın 11 tasarımı çok güzel birçok güncellemeylede sorunlar kalktı geçme diyenlere kulak asma geç keyfine bak.
Pantheonss dedi: Merhaba, sistemimde Ryzen 5600X işlemci ve RTX 3060 ekran kartı bulunuyor. Sizce artık Windows 11'e geçmeli miyim? Daha önce hiç kullanmadım. Bilgisayarıma format atmayı düşünüyorum, bu konuda sizden bir öneri almak istedim. Genişletmek için tıkla... Geç kanka geç geç kaldınız bakın 11 tasarımı çok güzel birçok güncellemeylede sorunlar kalktı geçme diyenlere kulak asma geç keyfine bak.