R5 5600X ve RX 6600 XT sistem nasıldır?

AMD FreeSync özelliğinin açık olup olmadığına bakabilir misiniz?

Hocam benim bu konuyla ilgili Technopat'ta ayrı konularım var ne yaparsam yapayım çözemedim FreeSync açtım kapadım monitörden tut AMD ayarına Valorant'ta G-Sync ayarına kadar kapalıda açıkta denedim ama maalesef hala yırtılma toplam kare işleme hızının 7 8 mslere çıktığını gördüm galiba FPS'den dolayı çok nadiren Valorant ekran girişinde 141 135 Hz dönebiliyor anlık 144 oluyor.
Hz 165 oynatmıyor dedim 144 çektim bir tık azaldı 120 geçtim daha azaldı 100 çekeceğim 165 Hz monitörün anlamı kalmıyor.

3'lü sıvı soğutmaya gerek olmaz. 5600 alıp dediğim gibi bir fan alırsanız hem bütçeniz rahatlar hem de kafanız.

Gayet iyi bir ikili olur Low değil Ultra grafiklerde bile oldukça yüksek performans alırsın 6600XT 1080p için tepe kartlardan biridir.

3'lü sıvı soğutmaya gerek olmaz. 5600 alıp dediğim gibi bir fan alırsanız hem bütçeniz rahatlar hem de kafanız.

Tavsiyen için teşekkür ederim hocam.

Gayet iyi bir ikili olur Low değil Ultra grafiklerde bile oldukça yüksek performans alırsın 6600XT 1080p için tepe kartlardan biridir.

Hocam şu FPS'ler 300'den aşağıya düşmesin ekran yırtılmalarım olmasın akıcı şekilde 165 Hz oynayabileyim tek istediğim bu.

Kasayı değiştirmeni öneririm. Önü ızgaralı, bol hava alan bir kasa daha iyi olur tüm bileşenlerde sıcaklıklar azalır.

Edit: Sıfırdan sistem alıyorsun zannettim. Elinde hali hazırda bu kasa mevcutsa ona göre kasayı modlamayı, fan/soğutucu eklemeyi düşünebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…