eevee Zeptopat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #1 Selam arkadaşlar, aşağıdaki sistem fiyatına göre nasıl sizce? Bu fiyata daha iyi alabileceğim sistem varsa önerilerinize açığım. pckolik Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2023
Selam arkadaşlar, aşağıdaki sistem fiyatına göre nasıl sizce? Bu fiyata daha iyi alabileceğim sistem varsa önerilerinize açığım. pckolik
S sirege11 Centipat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #2 şu anki ekonomi için iyi
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #3 Alınır. Ama üstüne ekleyip 4070 alırdım. Fg+DLSS 3.0 avantajından. Ama tabii 6800XT'nin 16 GB VRAM avantajı var.
Alınır. Ama üstüne ekleyip 4070 alırdım. Fg+DLSS 3.0 avantajından. Ama tabii 6800XT'nin 16 GB VRAM avantajı var.
S sirege11 Centipat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #4 eevee dedi: Selam arkadaşlar, aşağıdaki sistem fiyatına göre nasıl sizce? Bu fiyata daha iyi alabileceğim sistem varsa önerilerinize açığım. pckolik Genişletmek için tıkla... aynı kasayı ben de kullanıyorum gayet şık ve renk değiştirebiliyor. 5600x gayet besler o kartı ekran kartı da çok iyi yani bence değer
eevee dedi: Selam arkadaşlar, aşağıdaki sistem fiyatına göre nasıl sizce? Bu fiyata daha iyi alabileceğim sistem varsa önerilerinize açığım. pckolik Genişletmek için tıkla... aynı kasayı ben de kullanıyorum gayet şık ve renk değiştirebiliyor. 5600x gayet besler o kartı ekran kartı da çok iyi yani bence değer
TheDoctorBD Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 389 25 Temmuz 2023 #5 eevee dedi: Selam arkadaşlar, aşağıdaki sistem fiyatına göre nasıl sizce? Bu fiyata daha iyi alabileceğim sistem varsa önerilerinize açığım. pckolik Genişletmek için tıkla... Tek başına toplamayı denedim daha iyi ve daha ucuza denk geliyor öyle yapmanı öneririm.
eevee dedi: Selam arkadaşlar, aşağıdaki sistem fiyatına göre nasıl sizce? Bu fiyata daha iyi alabileceğim sistem varsa önerilerinize açığım. pckolik Genişletmek için tıkla... Tek başına toplamayı denedim daha iyi ve daha ucuza denk geliyor öyle yapmanı öneririm.