R5 5600X vs i5 12400

Ama hocam işlemci kafayı yer

Az da olsa olur ama hala 3060 Ti'den daha iyi performans verir. Tavsiyem 2K 144 almanız.
Darboğaz olmasın diye napabilriim

Ama hocam işlemci kafayı yer.

Nə alaka hocam? Adı üstündə ekran kartı. Ekrana görüntü verdiği için ekran kartı diyoruz.

Ama hocam işlemci kafayı yer.

Darboğaz olmasın diye ne yapabilriim.

Hocam 2K ayarlarda oynamak darboğazı çözer.

Nə alaka hocam? Adı üstündə ekran kartı. Ekrana görüntü verdiği için ekran kartı diyoruz.

İlla 2K monitöre ihtiyacınız yok ama 1080p monitöe ile 2K oyun açarsanız görüntüde bozulmalar olur.

Darboğaz olr yani 2k ekranda

Peki hıcam 2k 144 hz monitör öneriniz varmı

Darboğaz olr yani 2K ekranda.

Hayır 1080p ekranda darboğaz olur.

Darboğaz olr yani 2K ekranda.

Peki hıcam 2K 144 Hz monitör öneriniz var mı?

Bir bakıyorum hocam.

Hocam eğer hikayeli oyunlar oynayacaksanız IPS,
FPS yani CS:GO gibi oyunlar oynayacaksanız VA panel almanız daha iyi olur. Bu VA panel. Eğer GTA V, RDR 2 gibi oyunlar oynayacaksanız ona görə öneri yapabilirim ama benden daha bilgili arkadaşlar bakarsa sevinirim.

Ama hocam işlemci kafayı yer
Neden kafayı yesin?
Darboğaz olmasın diye napabilriim
Hangi durumlardan bahsediyoruz? 5600 ile RX 6800 1080P'de ufak darboğaz olur. 2K'da zaten olmaz. Çözünürlük artarsa işlemciye binen yük azalır ve dolayısıyla darboğazda azalır veya biter.

@xorram Monitör için bütçe belirtir misin? Kafadan öneremeyiz.

Monitörler konusunda çok bilgili değilim ama bunlar iyi sanırım.

Hocam rekabetçi oyuncu değilim arada oynarım sekiro gow rdr2 tarzı oyun oynarım

Maksimum 5k hocam

Hocam rekabetçi oyuncu değilim arada oynarım Sekiro GoW RDR2 tarzı oyun oynarım.

O zaman IPS panel daha iyi olur ben pek model bilmiyorum sadece örnek olarak attım. Daha bilgili biri daha güzel öneriler yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…