ahmedemirel Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #11 Lunaristaken dedi: SSD olarak Kingston markasının 1 TB olarak bu modelini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Gayet yeterli hocam hayırlı olsun şimdiden güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Son düzenleme: 6 Aralık 2022
Lunaristaken dedi: SSD olarak Kingston markasının 1 TB olarak bu modelini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Gayet yeterli hocam hayırlı olsun şimdiden güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
0tac Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #12 O SSD'de iyidir. Aralarında çok fark yoksa dediğim gibi KC3000 daha iyi olur.
Lunaristaken Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #13 0tac dedi: O SSD'de iyidir. Aralarında çok fark yoksa dediğim gibi KC3000 daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... KC3000 seçenekler arasında yok hocam. Ya da ben göremedim. Seçenekler ise şu şekilde; ahmedemirel dedi: Gayet yeterli hocam hayırlı olsun şimdiden güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim güzel dileklerin ve önerilerin için. Dosya Ekleri ssd.png 137,6 KB · Görüntüleme: 39
0tac dedi: O SSD'de iyidir. Aralarında çok fark yoksa dediğim gibi KC3000 daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... KC3000 seçenekler arasında yok hocam. Ya da ben göremedim. Seçenekler ise şu şekilde; ahmedemirel dedi: Gayet yeterli hocam hayırlı olsun şimdiden güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim güzel dileklerin ve önerilerin için.
0tac Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #14 Lunaristaken dedi: KC3000 seçenekler arasında yok hocam. Ya da ben göremedim. Seçenekler ise şu şekilde; Teşekkür ederim güzel dileklerin ve önerilerin için. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman, NV2 de kötü bir SSD değil.
Lunaristaken dedi: KC3000 seçenekler arasında yok hocam. Ya da ben göremedim. Seçenekler ise şu şekilde; Teşekkür ederim güzel dileklerin ve önerilerin için. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman, NV2 de kötü bir SSD değil.