R5 5600X vs R7 5700X

HarryPowell

Hectopat
Yer
Ataşehir/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarımı ve Programlama
Merhaba. Bir aksilik sonucu işlemcimin pinleri kırıldı ve yamuldu. Bir işlemci almam gerekiyor. Bilgisayarda genellikle oyun oynuyorum fakat arada yayın açıyorum. Hangi işlemciyi almalıyım?
Ekstra olarak bunlara alınabilecek ortalama bir sıvı soğutma arıyorum. Onun hakkında da yardımcı olursanız minnettar olurum.
Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
Ekran kartı: 3060 Ti.

Merhaba. Bir aksilik sonucu işlemcimin pinleri kırıldı ve yamuldu. Bir işlemci almam gerekiyor. Bilgisayarda genellikle oyun oynuyorum fakat arada yayın açıyorum. Hangi işlemciyi almalıyım?
Ekstra olarak bunlara alınabilecek ortalama bir sıvı soğutma arıyorum. Onun hakkında da yardımcı olursanız minnettar olurum.

Aradaki fiyat farkı değmez R5 5600X para israfıdır bence düz R5 5600 alınabilir AM4 platform işlemciye çok para basmamak lazım.

5600X bence

5700X iyidir ben 5600'den geçmiştim neden dersen benim oynadığım oyunlar işlemci bazlı ve bana 3-5 değil 10-15 FPS fark ettirdi 5700X fiyatı iyiyse tercih edilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı