Sylenus
Decapat
Daha fazla
Merhabalar, başlıktaki gibi bir sistem için anakart ve kasa tavsiyesi bakıyorum. FireCuda 520 kullanacağım için x570 anakartlara bakıyorum ama bir türlü karar veremedim. MSI x570 Gaming Plus'ta ilk başta karar kılmıştım fakat sonradan yorumlarına bakınca iyi bir anakart olmadığını gördüm. Sonrasında ASUS TUF Gaming x570'in F/P açısından oldukça iyi olduğunu gördüm ama yine de konuya çok hakim olmadığım ve sadece okuduğum yabancı reviewlara göre karar vermek istemediğimden size sormak istedim. Kasa konusu ise insanı çıldırtacak cinsten. Kasaların fiyatları oldukça fahiş ve de Hem R5 5600X hem de RX 6600 kullanacağım için iyi airflowlu geniş hacimli bir kasa istiyorum. Corsair Carbide Spec 05 F/P açısından uygun gibi gözükmüştü gözüme ama airflow'un yetersiz kalacağını düşündüm. 4000D Airflow çok hoşuma gitti ama PSU'suz bir kasaya 1.500 lira gömmeyi de saçma buluyorum. Bu kasa fiyatları hep böyle mi kalacak?
Not: RGB kasa şart değil hatta istemiyorum, RGB veya "gaming" ibaresi eklendiğinde kafadan +600-700 lira oluyor. Kasa için önemli ve olmasını istediğim şeyler Type-C, en az iki HDD slotu, geniş hacim ve iyi bir hava akımı.
Not: RGB kasa şart değil hatta istemiyorum, RGB veya "gaming" ibaresi eklendiğinde kafadan +600-700 lira oluyor. Kasa için önemli ve olmasını istediğim şeyler Type-C, en az iki HDD slotu, geniş hacim ve iyi bir hava akımı.
Son düzenleme: