Merhaba arkadaşlar, Ryzen 5 2600'den Ryzen 5 5600X'e geçtim ancak pek bir performans artışı göremedim. Ayrıca işlemciyi değiştirmeden önce BIOS'u güncelleyip işlemciyi değiştirdikten sonra temiz format atıp Windows 10'dan Windows 11'e geçtim. Bunların haricinde bir şey mi yapmam gerekiyordu? Yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba arkadaşlar, Ryzen 5 2600'den Ryzen 5 5600X'e geçtim ancak pek bir performans artışı göremedim. Ayrıca işlemciyi değiştirmeden önce BIOS'u güncelleyip işlemciyi değiştirdikten sonra temiz format atıp Windows 10'dan Windows 11'e geçtim. Bunların haricinde bir şey mi yapmam gerekiyordu? Yardımcı olursanız sevinirim
farkındayım zaten değiştireceğim ileride ama ne bileyim gözle görülür bir şey bekliyordum
bu arada bu sisteme hangi ekran kartını önerirsiniz bütce 15k civarı
(2.el temiz 4060 bulabilirsem almayı düşünüyorum)
farkındayım zaten değiştireceğim ileride ama ne bileyim gözle görülür bir şey bekliyordum
bu arada bu sisteme hangi ekran kartını önerirsiniz bütce 15k civarı
(2.el temiz 4060 bulabilirsem almayı düşünüyorum)
bu zamana kadar hep amd ekran kartı kullandım nvidia ya geçmek istiyorum açıkçası.
önerdiğiniz ekran kartını daha önceden araştırmıştım biraz driver sorunları ve tam stabil çalışmaması yüzünden pek canım istemiyor