R5 5650GE Tebilon sistem alınır mı?

xakiran

Hectopat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat'ın videosunu çektiği bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? Satın alan kişi ileride en fazla hangi ekran kartını takabilir?

Son düzenleme:
5600G'den ziyade bu APU'nun OC desteği bulunmuyor ve PCI Express hattı daha az sayıda. TDP'nin de 35W ile sınırlandırıldığını düşünürsek; RDNA 3 + Zen 4 APU'ları beklemenin daha mantıklı olduğu düşünüyorum. Max. Kaldırabileceği GPU hakkında diğer arkadaşlar daha fazla bilgiye sahipler. Hani OC desteği de yok ki, darboğaz olduğu anda; azaltma şansın olsun.

Bu fiyata APU satın almazdım şahsen. 8K civarına 10100F -6500XT sistemler oluyor.
Açıkçası ben de satın almazdım fakat videoya ''çok iyi fiyat'' gibi yorumlar yazılmış.
5600G'den ziyade bu APU'nun OC desteği bulunmuyor ve PCI Express hattı daha az sayıda. TDP'nin de 35W ile sınırlandırıldığını düşünürsek; RDNA 3 + Zen 4 APU'ları beklemenin daha mantıklı olduğu düşünüyorum. Max. Kaldırabileceği GPU hakkında diğer arkadaşlar daha fazla bilgiye sahipler. Hani OC desteği de yok ki, darboğaz olduğu anda; azaltma şansın olsun.
İşlemci 5650G fakat yine OC desteği yok sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı