xAeterna Decapat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #1 Anakart B550m-k İşlemci R7 5700x Sıfır toplama sistem aldım, ilk başta uzay sistem yaptım her şey sorunsuz çalıştı görüntü de vardı kasaya takinca RAM'lerin ışıkları gitti. Yerlerini değiştirmeyi denedim olmadı. Şase yapmış olabilir mi acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2023
Sıfır toplama sistem aldım, ilk başta uzay sistem yaptım her şey sorunsuz çalıştı görüntü de vardı kasaya takinca RAM'lerin ışıkları gitti. Yerlerini değiştirmeyi denedim olmadı. Şase yapmış olabilir mi acaba?
dilandeniz Centipat Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 150 29 Aralık 2023 #2 İki farkli ram varsa tek tek deneyerek kontrol edebilirsiniz Artı 0 Eksi
KS KS xAeterna Decapat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #3 dilandeniz dedi: İki farkli ram varsa tek tek deneyerek kontrol edebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Her şekilde denedim Artı 0 Eksi
dilandeniz dedi: İki farkli ram varsa tek tek deneyerek kontrol edebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Her şekilde denedim