R5 6600H 3050 Ti laptop yavaş çalışıyor

HipsterX

Hectopat
Yer
Ankara
Merhaba, iyi akşamlar.

Yeni bir laptop aldım yaklaşık 3 gündür sıkıntısız kullanıyordum. CS:GO oynarken birden yavaşladı ve öyle kaldı, normal günlük işlemleri bile inanılmaz yapabiliyorum. 2 defa format atıp sürücüleri tekrar yükledim ancak hiçbir şey değişmedi. Ayrıca yeni laptop olmasına rağmen şarjdan çıkardığımda laptop kapanmaya başladı. Sorun ne olabilir?

Lenovo Ideapad Gaming 3 82SC0062TX. AMD Ryzen 5 6600H, 16(2x8GB) 512 GB SSD, RTX 3050 Ti.

CS GO bazında yavaşlamanın ötesinde bir yavaşlama yaşıyorum. Normal Gündelik Klasör açma vs. İşlemleri dahi yavaş yapabiliyorum
Sisteminizde zararlı var mı? Tüm sürücüleriniz yüklü mü? Ve Hangi windows edisyonunu kullanıyorsunuz.

Sisteminizde zararlı var mı? Tüm sürücüleriniz yüklü mü? Ve Hangi Windows edisyonunu kullanıyorsunuz.

Evet bütün sürücüleri yüklü ve güncel. Zararlı olabilme ihtimaline karşın format attım ama bir sonuç elde edemedim. Windows 10 yüklü şu anda

Laptopu nereden aldınız?
Hepsiburada'dan Sepetist adlı satıcıdan

Evet bütün sürücüleri yüklü ve güncel. Zararlı olabilme ihtimaline karşın format attım ama bir sonuç elde edemedim. Windows 10 yüklü şu anda

Hepsiburada'dan Sepetist adlı satıcıdan
Amd'nin sürücülerinin kendi sitesinden mi yüklediniz yoksa windows üzerinden mi? Bios güncellemesi yaptınız mı?

Amd'nin sürücülerinin kendi sitesinden mi yüklediniz yoksa windows üzerinden mi? Bios güncellemesi yaptınız mı?
Evet Bios Güncellemesi yaptım. Amd Sürücülerini Lenovonun kendi sitesinden indirdim.

Donanım özelliklerinizi atar mısınız? (Windovs'dan)
Şu anda windowsu kaldırdım. Başka bir şekilde atabilirim isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…