R5 6600H sistemde RDR 2 30 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

Neroooo

Centipat
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
RTX 3050
İşlemci
R5 6600H
RDR 2 Low ayarlara aldım, kapatabildiğim her şeyi kapattım, en düşük çözünürlükte pencereli şekilde oynuyorum, NVIDIA'dan her şeyi performansa çektim ama 30-40 FPS alıyorum.

Tahminimce RAM'den dolayı kaynaklanıyor. RDR2 12 GB RAM istiyor diye biliyorum. MSI Afterburner ile istatistiklere baktınız mı?

Tahminimce RAM'den dolayı kaynaklanıyor. RDR2 12 GB RAM istiyor diye biliyorum. MSI Afterburner ile istatistiklere baktınız mı?
Ramden diye düşünmüştüm bende ve bu yüzden 8gb ram sipariş ettim 2. slota koyucam MSI afterburnerı daha önce hiç duymadım ama oyunu sildim kasıyor diye sorayım demiştim

Bir de acaba şu anda ramınız doğru hızında mı çalışıyor onu da kontrol etmenizi öneririm. Sayfamda GTA V düşük FPS konuma göz atın RAM hızının farkını oradan anlamıştım.

Görev Yöneticisi'nden üstteki performans sekmesinden RAM kısmına gelip hızını kontrol edin. DDR4 sisteminiz varsa muhtemelen default ayarlarda 2133MHz ayarlıdır. Eğer öyleyse BIOS'tan ayarlamayı göstereceğim. Bu arada yazıyı nasıl böyle yaptım bir fikrim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı