R5 7500F 7600XT sistem darboğaz yapar mı?

Google'a darboğaz testi yaz ilk çıkan siteye tıkla ekran kartı ve işlemci modelini girdikten sonra % olarak olasılığını gösteriyor oradan bakabilirsin.

O sitelerde 1 tane doğru sonuç yok hocam ve yanlış hatırlamıyorsam forumda bu verileri paylaşmak yasak.

Bu iki sistem arasından birini alabilir arkadaşın. Benim önerim 7800XT olan.

Tanıdığı abisi ile iletişimi kessin. İkisi de aynı nesilden giriş-orta seviye ürünler. Darboğaz olma ihtimali yok.

Önerdiğin sistem alınmaz. Darboğaz falan olmaz da daha iyi öneriler yapılır. Arkadaşının abisi kısaca mantıksız yorumlara yapmış denilebilir bir şey bildiği yok. Arkadaşının bütçesi nedir? Bütçesine sadece sistem mi dahil?

Atılanlar arasında Gaming Dual 7800XT adlı sistem güzel bir kule tipi soğutucu ile alınır.

Hoam Max 32 33'e kadar çıkabilir çok da zorlamak istemedim bütcesini siz gene bildiğiniz güzel sistem var ise 30 k bandında atabilirseniz sevinirim.

Hoam Max 32 33'e kadar çıkabilir çok da zorlamak istemedim bütcesini siz gene bildiğiniz güzel sistem var ise 30 k bandında atabilirseniz sevinirim.

Ekran kartını en ucuz olan 4060 Ti olarak seç. Ssdyide Adata Legend 850 yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…