arifballi
Femtopat
Daha fazla
Bu hafta başı düşük bütçeli bir oyun PC'si toplamak istedim.
Ürünlerin hepsini N11 üzerinden farklı satıcılardan sipariş ettim.
Sistemi topladığımda fanlar çalıştı ama görüntü gelmedi. İşlemci ısınıyor. Acaba aldığım donanımlarda mı bir uyuşmazlık var yoksa aldığım parçalardan birisi mi arızalı?
Ayrıca USB'den klavye bağladığımda klavyenin ışıkları da yanmıyor. Acaba anakart sorunlu olabilir mi?
Başka bir sistemde parçaları denemem lazım ama köy yerinde biraz zor. İade sürecine girsem hangi ürün sağlam hangisi arızalı onuda kestiremiyorum. Bütün ürünleri iade etsem satıcılara yazık. Ne yapacağımı bilemedim.
Aldığım bileşenler aşağıdaki gibi.
www.n11.com
www.n11.com
www.n11.com
www.n11.com
www.n11.com
www.n11.com
Ürünlerin hepsini N11 üzerinden farklı satıcılardan sipariş ettim.
Sistemi topladığımda fanlar çalıştı ama görüntü gelmedi. İşlemci ısınıyor. Acaba aldığım donanımlarda mı bir uyuşmazlık var yoksa aldığım parçalardan birisi mi arızalı?
Ayrıca USB'den klavye bağladığımda klavyenin ışıkları da yanmıyor. Acaba anakart sorunlu olabilir mi?
Başka bir sistemde parçaları denemem lazım ama köy yerinde biraz zor. İade sürecine girsem hangi ürün sağlam hangisi arızalı onuda kestiremiyorum. Bütün ürünleri iade etsem satıcılara yazık. Ne yapacağımı bilemedim.
Aldığım bileşenler aşağıdaki gibi.

Asus Prime B650M-K AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Asus Prime B650M-K AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.

AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.

Patriot PVVR532G640C32K Viper Venom RGB 32 GB 2x16 DDR5 6400 MHz CL32 PC Ram Fiyatları ve Özellikleri
Patriot PVVR532G640C32K Viper Venom RGB 32 GB 2x16 DDR5 6400 MHz CL32 PC Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.

Intel Arc B580 Limited Edition 12 GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Intel Arc B580 Limited Edition 12 GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.

Lexar NM710 1TB LNM710X001T-RNNNG PCIe GEN 4X4 M.2 NVMe Ssd Fiyatları ve Özellikleri
Lexar NM710 1TB LNM710X001T-RNNNG PCIe GEN 4X4 M.2 NVMe Ssd en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.

XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Bilgisayar Kasası Siyah Fiyatları ve Özellikleri
XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Bilgisayar Kasası Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.