Kullanılamaz, 90-95 derece görüyor stok ile. Ancak UV yapılacaksa olabilir.
Yüksek kullanımlarda ulaşıyor o derecelere. Zaten mesajlarımı tam okursan idareten kullanılır dedim, fan alırsan iyi olur dedim. Almazsa da yanmaz yani. Dediğim gibi %100 kullanımda benim R5 5500 bile 90 üstüne çıkıyor stok fanla.Kullanılamaz, 90-95 derece görüyor stok ile. Ancak UV yapılacaksa olabilir.
Yüksek kullanımlarda ulaşıyor o derecelere. Zaten mesajlarımı tam okursan idareten kullanılır dedim, fan alırsan iyi olur dedim. Almazsa da yanmaz yani. Dediğim gibi %100 kullanımda benim R5 5500 bile 90 üstüne çıkıyor stok fanla.
Bir şey olmaz.Orta seviyelerde Hogwarts Legacy, God of War gibi oyunlar oynarım sadece. Bir de LoL, 2 ay idare etse yeter yanmaz herhalde.
idareten kullanılır dedim,
Öyle bilgisiz ve ezbere yorum yapıyorsun ki. Kullanan nasıl kullanıyor o zaman? Şu zamana kadar 7500F ve stok fanla birçok hazır sistem toplandı ve satıldı, bunları satın alan herkes ekstra fan almadı. Herkes bu sistemleri alıp stok fanla render falan almıyor, sen sanıyorsun ki işlemci her durumda %100 olarak kullanılıyor. Böyle bir şey yok, %50 kullanımda falan 90 derece üstünü görmüyor. Kafandaki ezber düşünceden çık ve konu aç, kullananlara kendin sor oyun oynarken kaç derece gördüklerini.Kullanılmaz kardeş, idareten bile kullanılmaz.
%100 olarak kullanılıyor. Böyle bir şey yok, %50 kullanımda falan 90 derece üstünü görmüyor. Kafandaki ezber düşünceden çık ve konu aç, kullananlara kendin sor oyun oynarken kaç derece gördüklerini.
Öyle ezbere ve boş cevaplar veriyorsun ki ne anlatsam yine kabullenmeyip o kafandaki ezber düşünceden çıkmayacaksın. Yahu burada kimse sana 7500F için stok fan yeter demiyor, konudaki herkes bu işlemci için ekstra fan gerekli diyor.
stok fanla render falan almıyor, sen sanıyorsun ki işlemci her durumda %100 olarak kullanılıyor.
Modern bir işlemcinin yanması imkansız 50 tane koruma var. Render vs almıyorsan stok soğutucu her türlü işini görür.Orta seviyelerde Hogwarts Legacy God of War gibi oyunlar oynarım sadece bir de LoL 2 ay idare etse yeter yanmaz herhalde.
Modern bir işlemcinin yanması imkansız 50 tane koruma var. Render vs almıyorsan stok soğutucu her türlü işini görür.