Arkadaşlar yüksek elo CS oyuncusuyum. Sistem bilgilerimi yazdım. Darboğaz var sanirim sivi sogutmam ve anakartim Intel destekli 5600X gecip DDR4 kalmak mi yoksa DDR5 gecip.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Arkadaşlar yüksek elo CS oyuncusuyum. Sistem bilgilerimi yazdım. Darboğaz var sanirim sivi sogutmam ve anakartim Intel destekli 5600X gecip DDR4 kalmak mi yoksa DDR5 gecip.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Bütçeniz müsait ise orta segment anakart ve 2x16 RAM'ler ile DDR5 geçmek daha mantıklı olur hocam. Bundan 4-5 yıl sonra PC'niz yetersiz gelirse anakart ve RAM değiştirmez o dönemin güncel işlemcisini alıp takarsınız AM5 sokete. Sıvı soğutma modelinizi de söylerseniz ona da bakayım AM5 veya AM4 soket ile uyumlu mu diye.
GSKILL Ripjaws S5 Siyah DDR5-6000Mhz CL36 16GB (1x16GB) Single (36-36-36-96) 1,35V ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Desktop (Masaüstü) Bellek Ram ürünleri için idefix`i ziyaret edin.