R5 7500F hazır sisteme anakart önerisi

Hocam Sinerjideki parçalar montaj dahil gelecek size. Kasaya anakart, RAM, SSD, işlemci takılı geliyor diye hatırlıyorum. Siz sadece ekran kartını basit bir şekilde takıp, PSU'dan gelen kabloyu takacaksınız falan.
Videolar izleyin montaj hakkında. Hem kule tipi hem ekran kartı.
Ayrıca benchmark olarakta hem 4070S/7900GRE/4070 Ti S'li bir video vardı mesela. Ti Super ile neredeyse fark yok. 7900GRE daha iyi yani saf güçte.
Yakın zamanda atılmış olmasına dikkat edin her iki video türü için de.

Çok kısa bir araştırmada bile 7900GRENin daha iyi olduğunu anladım tüm sistem 49k gibi bir fiyata denk geliyor yakın zamanda satın alacağım umarım ekran kartı stoku bitmez.

Çok kısa bir araştırmada bile 7900GRENin daha iyi olduğunu anladım tüm sistem 49k gibi bir fiyata denk geliyor yakın zamanda satın alacağım umarım ekran kartı stoku bitmez.
Her an bitebilir. Bence ekran kartını şimdi alın. Diğer parçaların fiyatı aşırı fazla değişmez ama stok biterse 4K daha artacak fiyatı.

Her an bitebilir. Bence ekran kartını şimdi alın. Diğer parçaların fiyatı aşırı fazla değişmez ama stok biterse 4K daha artacak fiyatı.

Hocam maalesef şu an alamam alacağım para bugün veya yarın elime geçecek umarım bitmez biterse sıkıntıya gireceğim kesin yardımlarınız için çok teşekkürler iyi geceler.

Hocam ben de 1-2 hafta sonra falan zannettim. Umarım 1-2 güne bitmez.

Hocam elime geçecek para biraz yüklü bir para bu sebeple birazcık geç düşeceği haberini aldım yaklaşık 1 hafta 1.5 hafta daha kısada olabilir zaten attığınız kart stoku bitti ama 2 adet sistem buldum aynı kart ile ve gayet uygun fiyata https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...gther-16gb-rx7900gre-oyun-bilgisayari-p-35890 SSD MLD 1 TB yaparak alacağım alırsam https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...900-gre-figther-16gb-oyun-bilgisayari-p-37897 bunu ise anakartı MSI Pro B650M-B RAM'i 32 SSD'yi Kingston şekliyle alacağım alırsam ilk attığıma soğutucuda dahil ve işlemcisi 7600 aralarındaki fark bu fiyat farkı 2 bin TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…